Olieskift

Serviceeftersyn

Serviceeftersyn hos Biløens Autoservice

Serviceeftersyn til både privat- & erhvervskunder. Vi udfører alt i eftersyn af din bil. Uanset om du skal have et stort eller lille tjek af dit køretøj, så står vi klar til at give din bil et effektivt og grundigt eftersyn - og selvfølgelig altid til en skarp pris!

Kontakt os allerede i dag for at få et uforpligtende tilbud.

Som noget nyt kan vi tilbyde elektronisk udmåling i forbindelse med autoservice.

Ved et serviceeftersyn gennemgår vi din bil for eventuelle elektronisk fejl eller skader på det elektroniske udstyr.

Vores tester til dit serviceeftersyn, er selvfølgelig opdateret, så den fungerer på biler i alle aldre og modeller.  Denne test er yderst pålidelig og kan finde stort set alle fejl i bilens elektroniske udstyr.

Vi har altid en god pris på vores services.
Et stort serviceeftersyn står til kun 1850,50,- inkl. moms, eksklusiv reservedele (olie, oliefilter, luftilter osv.).

Er dit serviceeftersyn overstået, og er det tid til en lakering? Så har Biløens Autoservice mange års erfaring med autolakering af biler og køretøjer. Vi er specialister på området, så lad os klare den. Er du i tvivl om prisen? Så har vi samlet dette i vores priskatalog her på hjemmesiden.

 

Husk serviceeftersynet og spar penge på din bil

Serviceeftersyn er en effektiv kontrol af dit køretøj. Det kan munde ud i justeringer, der gør bilens drift væsentligt billigere for dig. Dette giver dig mest valuta for pengene.

Ved vores serviceeftersyn finder vores mekaniker de steder, der er opstået tilstopninger, blokader eller andet. Disse tilstopninger kan b.la. være årsagen til et øget benzinforbrug.

photo 1531817506236 027915e5b07d 300x200 - Serviceeftersyn

Et serviceeftersyn skal forstås på samme måde som at få tjekket bremser, lys og din bils komponenter. Hvor løbende pleje og vedligeholdelse er med til at sikre, at din bil har en lang levetid og køre optimalt.

Du skal derfor betragte dit serviceeftersyn som en kontrol af bilens ve og vel. Ved et serviceeftersyn findes eventuelle fejl som smøres, justeres og forbedres. Så din bil forbliver sikker og pålidelig, der starter, bremser og kører som den skal - hele året rundt.

Uanset typen af serviceeftersyn og bilens alder, er det vigtigt at overholde det. Da det er din garanti for færrest muligt drift- og sikkerheds problemer.

Et eftersyn kan være alt fra kontrol til olieskift. Ligesom det kan være et mindre eller helt stort serviceeftersyn.

 

Serviceeftersyn er nemt for erfarne mekanikere

Typisk er et lille serviceeftersyn foruden olie/filterskift bestående af opgaver som kontrol af visker, lys, lygter og instrumenter. Derudover opgaver som vurdering af behov for dækskifte, kontrol af bremser. Herudover gennemgår vi udstødnings-system, smøring af komponenter og generelle vurderinger på baggrund af prøvekørsel.

Et større serviceeftersyn indeholder også disse gennemgange og kontroller, men vil derudover også bestå af bremsesystemet, der adskilles, rengøres og smøres. Herudover bliver gear og bagtøjs-olier kontrolleret og udskiftet. Ydermere bliver brændstoffilter og pollenfilter udskiftes og ventiler i visse tilfælde justeres.

Derudover er der jo forskel fra bil til bil, hvorfor der kan være tale om variationer, der kommer ud over den almindelige gennemgang, når vi foretager et serviceeftersyn.

Der arbejdes ud fra bilfabrikanternes serviceskemaer, og denne dokumentation vedlægges udfyldt til kunde, efter arbejdet er udført.

Reservedelene der bruges ved serviceeftersyn overholder alle de autoriserede standarder/normer således at garantien ikke bortfalder.

photo 1534258885201 dede7bddf3cc - Serviceeftersyn

Få et serviceeftersyn allerede i dag

Hos biløens-autoservice kan du let og enkelt kontakte os her på siden, så finder vi hurtigt en dato, hvor din bil kan komme til et serviceeftersyn.

Vi hjælper dig selvfølgelig også, hvis din bil trænger til nye dæk. Så mangler du nye dæk og befinder du dig på Amager - kan vi med garanti hjælpe dig. Læs mere på denne side: Dæk Amager.

Vi glæder os til at høre fra dig.