Serviceeftersyn

Billigt serviceeftersyn hos Biløens Autoservice

Vi udfører alt i serviceeftersyn til både privat- & erhvervskunder, kontakt os allerede i dag for at få et uforpligtende tilbud.

Som noget nyt kan vi tilbyde elektronisk udmåling i forbindelse med autoservice.

Vores tester er selvfølgelig opdateret, så den fungerer på biler helt op til de nyeste modeller. Denne test er yderst pålidelig og kan finde stort set alle fejl i bilens elektroniske udstyr.

Et stort serviceeftersyn står til kun 1850,50,- inkl. moms, eksklusiv reservedele (olie, oliefilter, luftilter osv.).

Er servicen overstået, og er det tid til en lakering? Så har Biløens Autoservice mange års erfaring med autolakering af biler og køretøjer. Vi er specialister på området, så lad os klare den. Er du i tvivl om prisen, så har vi samlet dette i vores priskatalog her på hjemmesiden.

Husk serviceeftersynet og spar penge på din bil

Serviceeftersynet er en god kontrol af dit køretøj, der kan munde ud i justeringer, der gør bilens drift væsentligt billigere for dig, og giver dig mest valuta for pengene.

De er nemlig her, at mekanikeren opdager, når der er tilstopninger, blokader eller andet, der øger dit benzinforbrug.

serviceeftersyn

Ligesom her findes fejl på bremser, lys og i komponenter, der bliver repareret nu, så de ikke er slidt op og skal udskiftes helt inden for de næste par år.

Du kan derfor betragte dit serviceeftersyn som en kontrol af bilens ve og vel, hvor der findes fejl, smøres, justeres og forbedres, så du har en sikker og pålidelig bil, der både starter, bremser og kører som den skal.

Bilens alder og den måde bilen er behandlet på er med til at bestemme, hvilken type eftersyn, du skal have udført.

Uanset typen af serviceeftersyn og bilens alder, er det vigtigt at overholde det, da det er din garanti for færrest muligt drift- og sikkerheds-problemer.

Et eftersyn kan være alt fra kontrol og olieskift,ligesom det kan være et mindre eller helt stort serviceeftersyn.

Serviceeftersyn er nemt for erfarerene mekanikere

Typisk er et lille serviceeftersyn foruden olie/filterskift bestående af opgaver som kontrol af visker, lys, lygter og instrumenter. Derudover opgaver som vurdering af behov for dækskifte, kontrol af bremser, udstødnings-system, smøring af komponenter og generelle vurderinger på baggrund af prøvekørsel.

Et større bileftersyn indeholder også disse gennemgange og kontroller, men vil derudover også bestå af bremsesystemet, der adskilles, rengøres og smøres. Herudover bliver gear og bagtøjs-olier kontrolleres og udskiftes. Ydermere bliver brændstoffilter og pollenfilter udskiftes og ventiler i visse tilfælde justeres.

Derudover er der jo forskel fra bil til bil, hvorfor der kan være tale om variationer, der kommer ud over den almindelige gennemgang.

Der arbejdes ud fra bilfabrikanternes serviceskemaer, og denne dokumentation vedlægges udfyldt til kunde, efter arbejdet er udført.

Reservedelene der bruges ved serviceeftersyn overholder alle de autoriserede standarder/normer således at garantien ikke bortfalder.

Velkommen til serviceeftersyn hos Biløens Autoservice ApS

serviceeftersyn

Del