Hjulservice

Leder du efter en god pris på dækservice, skal du gå til Biløens Dækservice Aps.
Her har vi travlt med serviceeftersyn og dækservice, da vi er en af de billigste i København, også hvad angår dækservice. Vi tilbyder også et hav af andre services, som f.eks. olieskift på din bil. Du kan læse mere om vores olieskift her.

Hvis du har udsat udskiftningen af dine hjul, fordi du ikke ønsker at tage dig af besværet, er vi her for at hjælpe dig. Uanset årstiden sørger vi for, at din bil er klar til at køre i al slags vejr uden bekymringer.

Når du bringer din bil ind til service, kontrollerer vi alt fra profildybde til dæktryk, før vi monterer dine nye hjul. Så når vi afleverer nøglerne - og din bil er klar til at køre - kan du køre ud fra vores værksted med god samvittighed.

Personlig hjulservice

Vi er til at for at servicere dig. Vi ved godt, at du muligvis har en travl hverdag. Derfor går vi meget op i god og personlig service, som samtidig er til en fair pris.

Samtidig sørger vi også for at skabe en god dialog mellem dig og os. På den måde sikrer vi, at du får præcis den personlige service, som du har brug for hos Biløens autoservice.

Hold bilen i topform med et hjulservice

Er du på udkig efter et hjulservice, der fokuserer på dine behov og din bil?

Hos Biløens autoservice har vi professionelle og kvalificerede medarbejdere til dit autoservice. Derfor er din bil i trygge hænder hos os. Regelmæssig kontrol af din bil er vigtig for ikke at slide din bil mere end nødvendigt. Derudover øger det også kørselssikkerheden og køreglæden.

Vi tilbyder en bred vifte af serviceydelser fra olieskift til dækskift og bremsereparationer samt meget mere. Vores professionelle personale kan hjælpe dig med ethvert problem, du måtte have med dine hjul eller dæk, så giv os et kald i dag!Bestil hjulskift og hjulservice online

Det er den tid på året igen! Det er tid til at skifte vinterdæk ud med sommerdæk og omvendt. Vi skifter dine hjulsæt for dig og kontrollerer dit dækmønster.

Fordelene ved at køre på de rigtige dæk er mange. Du vil bl.a. spare penge på brændstof, der gavner miljøet samt opleve en større kørekomfort og ydeevne ved at bruge dæk, der passer til årstiden. Sidst men ikke mindst opnår du en større sikkerhed ved at køre med dæk, der passer til den aktuelle årstid.

Vi skifter dine hjul fra vinter til sommer og fra sommer til vinter og kontrollerer dit dækmønster og rådgiver dig om sikker kørsel.  Vi giver dig gerne et tilbud på både dæk og fælge (inkl.) montering og afbalancering.

Book din tid til hjulservice her