Autoservice

Autoservice på din bil

photo 1506698552857 43bc6a86751b 1024x683 - Autoservice Biløens Autoservice består af professionelle mekanikere, som har mange års erfaring med at finde de fejl og mangler, din bil måtte have. Med en autoservice fra Biløens Autoservice sørger vi for, du og din bil er godt kørende. Vores erfarne mekanikere gennemgår din bil 360 grader og giver dig det fulde overblik. Vi begynder ikke at reparere din bil - før du har godkendt det.

Hele pakken med Autoservice

Hvad er forskellen på en serviceeftersyn og autoservice?
Ved et serviceeftersyn kigger vi din bil igennem, så din bil går i gennem syn. Du kan læse mere om vores serviceeftersyn her.  Skal der foretages et autoservice tjek på din bil, tilbyder vi dig og din bil forskellige pakker til en skarp pris.

Stort serviceeftersyn

Her laver vi en generel oversigt, som udarbejdes ud fra et serviceskema - selvfølgelig i henhold til den specifikke bils serviceintervaller. Derfor svinger oversigten alt efter, hvor god du har været til at at tage din bil til service.

Autoservice pakken indeholder:

 • Kontrol af lys & lygter.
 • Kontrol af visker & vasker.
 • Chassis smøring.
 • Kontrol af motoren & motorens væsker, sprinklervæske, servovæske, bremsevæske, osv.
 • Skift af tændrør, luftfilter, benzinfilter & pollenfilter.
 • Skift af Olie & filter.
 • Kontrol af styretøj manchetter osv.
 • Adskillelse af bremser, kontrol, rensning & smøring.
 • Kontrol af dæktryk, slidbane.

Lille serviceeftersyn

Dette er ligeledes en generel oversigt. Vi arbejder efter et serviceskema i henhold til den specifikke bils serviceintervaller.

Autoservice pakken indeholder: 

 • Kontrol af lys & lygter.
 • Kontrol af visker & vasker.
 • Kontrol af motorens væsker.
 • Olieskift & filterskift.
 • Kontrol af styretøj.
 • Chassissmøring.
 • Kontrol af dæktryk.

Det serviceskema vi arbejder efter bliver påvirket af antal kørte kilometer siden sidste autoservice. Serviceskemaet udleveres som dokumentation på det udførte arbejde efter den afsluttede autoservice. Skemaet er godt at videregive, hvis bilen f.eks. skal sælges.

Vi arbejder kun med reservedele, som overholder alle standarder indenfor kvalitetssikring, således at diverse garantier ikke bortfalder.

Efter endt autoservice, udfører vi alle former for mekaniske reparationer, pladearbejder, forsikrings-skader, rudeskift, undervognsbehandlinger, på person & varevogne. Gå på opdagelse på vores hjemmeside, hvor du nemt kan finde information på alle vores services.

Vi tilbyder bla:

 • Elektronisk udmåling
 • Fejlsøgning
 • Service nulstilling med vores tester
 • På 97% af hele Danmarks bilpark.

Vores testere er opdateret med en software der dækker biler helt fra 2015.

Vi dokumenterer selvfølgelig målingen, som du kan tage med dig videre efter din autoservice. Dette gør, at vi kan fejlsøge på næsten alt i hver enkelt bils elektronik.

Det eneste der sætter grænsen for udmålingen, er softwaren, i styreenheden på det specifikke køretøj.

Autoservice til private & erhvervskunder

photo 1507882690564 a51298183825 1024x683 - Autoservice

Mangler du et pålideligt og professionelt værksted på Amager til at udføre autoservice på din bil?

Så er det oplagte valg at få udført reparationer på din bil i vores værksted, der ligger med ideel beliggenhed fra både København og Amager. Vi tilbyder alverdens ydelser til gode priser, bl.a. autoservice og autolakering.

Her hos Biløens Autoservice hjælper vi hvert år utallige danskere, når det er tid til det obligatoriske bilsyn.

Vi hjælper med bil reparationer og generel vedligeholdelse af din bil. Skal du f.eks. have foretaget dækskifte i København? Så er vi det rette valg, hvis du vil have dæk-skiftet udført en professionel service af en af vores certificeret mekanikere.

Vi kombinerer god service med en meget høj standard - og har priser hvor alle kan være med.

Din tilfredshed er vigtig!

Hos Biløens Autoservice har betyder kundetilfredshed alt.
Det skyldes, at vi vil være din pålidelige mekaniker. Så du med ro i maven kan aflevere din bil hos os, uden at frygte for kæmpe regninger efterfølgende.

Derfor vil vi gerne have din feedback, næste gang du får udført autoservice hos os. Vi vil nemlig være Danmarks mest pålidelige autoværksted - og det kan vi kun være, hvis vi lytter på vores kunder.

Derfor er du altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende din bil. Vi står klar til at hjælpe dig, uanset spørgsmål eller skade.

Central autoservice på Amager

Hvis du vil have bilservice i topklasse, kan du trygt overlade din bil til os. Vores kunder efterlader trygt deres bil i vores hænder, mens de er på arbejde. Herefter er det bare at afhente bilen igen efter aftale.

Efter endt service giver vi gerne gode råd og vejledning til fremtidig vedligeholdelse af din bil. Derved får du det maksimale ud af din autoservice, så din bil kan tilbagelægge massevis af kilometer med en syngende motor og et velpasset ydre.

Er du interesseret i at læse mere, og hvad du skal kigge efter, når du skal overveje at køre din bil til service?

Autoservice i høj kvalitet

Når vi udfører service, skal du ikke være bekymret for at modtage ekstra uforudsete regninger. Du kan altid regne med, at vi yder den bedste service og gør vores bedste for, at du får en god oplevelse hos os.

Vi har fokus på tillid og gennemsigtighed i vores arbejde, og derfor fortæller vi, hvad der skal laves, og hvad det kommer til at koste, inden vi igangsætter autoservicen på din bil.

Tøv ikke med at kontakte os - vi udfører en lang rækker andre services, der sættes i forbindelse med dit køretøj og vi kan blandt andet hjælpe dig godt på vej med billige sommerdæk eller billige vinterdæk til din bil.

Ring til os i dag på 32 50 60 34, så finder vi en dato til din næste service.

Vi glæder os til at tage imod dig og give din bil et top-professionelt serviceeftersyn.

bilø 1 300x300 - Autoservice

Husk at vi er DIN bilpartner!