Autoservice

Altid pålidelig og professionel autoservice

Hos Biløens Autoservice er det ligegyldigt om du har en 10 år gammel bil, eller en helt ny bil. Vi kan servicere det hele og husk det er vigtigt, med professionel hjælp, når der er noget der svigter. Med en udført autoservice fra Biløens Autoservice, kan du være sikker på at din sikker er i top og du bevare køreglæden, med en bil der er let at manøvrere.
photo 1506698552857 43bc6a86751b 300x200 - Autoservice

Autoservice

Det får du, når du benytter vores Autoservice

Hos Biløens Autoservice kan du få et serviceeftersyn, der grundigt gennemgår alle de vigtigste parametre for vedligeholdelsen af en sund og sikker bil. Det er vigtigt at få udført autoservice på din bil, da du derfor forebygger bilen mod defekter. Hvis en bil ikke bliver vedligeholdt, betyder dette at denne hurtige vil forgå. Tilmed skal du heller ikke forvente en kæmpe regning, når din bil skal til syn. Hos Biløens Autoservice tilbyder vi en rækker forskellige service og du kan læse herunder, hvad vi gennemgår på din bil ved en stor service:

Stor autoservice

Dette er en generel oversigt, der arbejdes ud fra et serviceskema, i henhold til den specifikke bils serviceintervaller. Derfor kan vores oversigt svinge alt efter, hvor god du har været til at at tage din bil til service.
 • Kontrol af lys & lygter.
 • Kontrol af visker & vasker.
 • Chassis smøring.
 • Kontrol af motoren & motorens væsker, sprinklervæske, servovæske, bremsevæske, osv.
 • Skift af tændrør, luftfilter, benzinfilter & pollenfilter.
 • Skift af Olie & filter.
 • Kontrol af styretøj manchetter osv.
 • Adskillelse af bremser, kontrol, rensning & smøring.
 • Kontrol af dæktryk, slidbane.

  Lille autoservice

  Dette er ligeledes generel oversigt, der arbejdes ud fra et serviceskema i henhold til den specifikke bils serviceintervaller

 • Kontrol af lys & lygter.
 • Kontrol af visker & vasker.
 • Kontrol af motorens væsker.
 • Olieskift & filterskift.
 • Kontrol af styretøj.
 • Chassissmøring.
 • Kontrol af dæktryk.
Vi arbejder ud fra den pågældende bils serviceskema, i henhold til det kørte kilometer interval, service skemaet udleveres som dokumentation på det udførte arbejde.

Alle reservedele overholder alle standarder / normer indenfor kvalitetssikring, således at diverse garantier ikke bortfalder.

Vi udfører alle mekaniske reparationer, pladearbejder, forsikrings-skader, rudeskift, undervognsbehandlinger, på person & varevogne.

Vi tilbyder

 • Elektronisk udmåling
 • Fejlsøgning
 • Service nulstilling med vores tester
 • På 97% af hele Danmarks bilpark.
Vores tester er opdateret med software op til biler fra 2015.
Vi dokumentere udmålingen med en udskrift fra bilens styreenhed.
Dette gør, at vi kan fejlsøge på næsten alt i hver enkelt bils elektronik.
Det eneste der sætter grænsen for udmålingen, er softwaren, i styreenheden på det specifikke køretøj.

Autoservice som totalløsning for både private & erhvervskunder

Står du og mangler et pålideligt og professionelt værksted til at udføre autoservice på din bil?

Så er det oplagte valg at få udført reparationer og service på din bil i vores værksted, der ligger med ideel beliggenhed fra både København og Amager. Vi tilbyder alverdens ydelser, bl.a. autoservice og autolakering.

Her hos Biløens Autoservice hjælper vi hvert år utallige danskere, når det er tid til det obligatoriske bilsyn.

Vi hjælper med alle slags bilreparationer. Så skal du have foretaget dækskifte i København? Så vil vi være det rette valg, hvis du gerne vil have udført en professionel service af en af vores certificeret mekanikere.

Vi kombinerer god service med en meget høj standard - og har priser hvor alle kan være med.

photo 1507882690564 a51298183825 300x200 - Autoservice

DIN TILFREDSHED ER VIGTIG!

Hos Biløens Autoservice har vi kundetilfredshed i højsædet. Dette skyldes at vi gerne vil være din pålidelige mekaniker. Så du med ro i maven kan aflevere din bil hos os, uden at skulle frygte for en kæmpe regning bagefter.

Det er efterhånden anerkendt i Danmark at mekanikkere ikke har det bedste ry. Denne opfattelse vil vi gerne gøre vores for at ændre, hvorfor netop din holdning til vores arbejde er så vigtig. Derfor vil vi rigtigt gerne høre din feedback næste gang du får udført autoservice hos os. Vi stræber nemlig efter at være Danmarks med pålidelige autoværksted - og det kan vi kun være hvis vi lytter på vores kunder.

Du er derfor altid velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål eller svar vedrørende autoservice, eller nogle af vores andre services. Vi står klar til at hjælpe dig, hvis der er nogle ting du er i tvivl om i forbindelse med din bil.

Autoservice centralt placeret på Amager

Hvis du gerne vil opleve bilservice i topklasse på Amager, kan du trygt overlade din bil til os.

Mange af vores kunder efterlader med ro i sindet deres bil i vores sikre hænder, mens de er på arbejde.

Herefter er det bare at afhente bilen igen efter aftale.

Vi giver samtidig gerne gode råd og vejledning til fremtidig vedligeholdelse af din bil, så du får det maksimale ud af dine besøg hos os - og så dit køretøj bliver ved med at tilbagelægge massevis af kilometer med en syngende motor og et velpasset ydre.

Vi tilbyder billige sommerdæk, og hvem er ikke interesseret i det?

Er du interesseret i at læse mere omkring autoservice og hvad du skal kigge efter, når du skal overveje at køre din bil til service?

Autoservice i høj kvalitet

Derfor kan du altid regne med at vi yder den højeste service, for på den måde at øge din kundetilfredshed. Når vi udfører autoservice, skal du ikke være bekymret for at modtage ekstra u forudsete regninger.

Vi bestræber os nemlig på, at der er total gennemsigtighed i vores arbejde og derfor fortæller vi hvad der skal laves og hvad det kommer til at koste inden vi igangsætter vores arbejde.

Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os - vi udfører autoservice og en lang rækker andre services der sættes i forbindelse med dit køretøj.

Ring til os i dag på 32 50 60 34, så finder vi en dato til din næste autoservice.

Vi glæder og til at tage imod dig og give din bil et top-professionelt serviceeftersyn.

bilø 1 300x300 - Autoservice

Husk at vi er DIN bilpartner!

Del