Autolakering København

Autolakering Amager, København – Hos Biløens Autoservice har vi som nævnt mange års erfaring med veludført autolakering til både privatkunder og erhverv.

Vi er Din Bilpartner, et netværk af gode, privatejede danske værksteder.  Det er din garanti på du handler med en rigtig mekaniker.

Vores dygtige fagfolk kan deres kram, hvilket er din sikkerhed for et professionelt resultat.

cuba 1197800 960 720 300x200 - Autolakering København

Autolakering København hos Biløens Autoservice

Store eller små ridser i lakken, skaber store ærgrelser. Det sker dog rigtig ofte for mange bilejere at der er sket visuelle skader på bilens ydre.

Det sker ved uheld, hærværk og kan ske ved almindelig kørsel. Vi har også en pladesmed, der retter op på bilens skader ved trafikuheld, ydermere udfører vi naturligvis også olieskift.

Det kan også være du ejer en ældre bil der naturligt har behov for en autolakering – fordi intet holder for evigt.

Hvad enten du er helt sikker på, du har behov får en grundig omgang autolakering eller blot er interesseret i et tilbud, så inviterer vi dig ind til en god, serviceminded oplevelse i vores værksted.

Forny din bil med autolakering i København.

Vi giver din bil et ny professionelt udseende, som ligner den lige er rullet ud fra fabrikanten. Fordelen er ikke blot et flot ny ydre, det modvirker også mod korrosion, der giver rust.

Holdbarheden på en autolakering er afhængigt af kvaliteten og en række miljømæssige faktorer, herunder UV-eksponering, atmosfæriske kemikalier og hvor bilen generelt er parkeret, i garage eller indkørsel.

Skal din bil beskyttes mod korrosion, så har den brug for en autolakering. Ikke nok med, at bilen sikres mod korrosion, så får vi også din bil til at ligne en helt ny bil! - Læs mere omkring dette i vores opslag angående autolakering amager. 

Så kig endelig forbi, hvis du har behov for autolakering på Amager. Vi hører til i Kastrup, så du kan hurtigt komme Biløens Autoservice – Din bilpartner Amager – via motorvejen.

photo 1511407397940 d57f68e81203 300x225 - Autolakering København

Autolakering København – Vi har kundebil til rådighed

Mens din bil får en autolakering og er i trygge hænder hos os, har vi mulighed for at tilbyde en kundebil.

Kontakt os får at høre mere om autolakering eller nogle af vores andre services og muligheden for en kundebil. Ønsker du at læse mere angående vores priser, har vi samlet en prisliste her på hjemmesiden. Denne findes under "priser". - Dette har vi samlet for at gøre det nemmere for jer, at vælge den helt rette løsning. Vi udbyder selvfølgelig også serviceeftersyn til en god pris.

Kontakt for at høre mere om autolakering København

Er du I tvivl eller ønsker du en professionel snak i øjenhøjde, så er du velkommen til at kigge forbi med din bil eller kontakte os for at høre mere om vores ydelser.

Vi står klar til at hjælpe dig videre på vejen.

Book en tid online eller kontakt direkte via nedenstående

Telefon:32 50 60 34
Mail:bas@biloens.dk
Adresse: Gammel Kirkevej 104, 2770 Kastrup, Danmark

Biløens logo med nr 300x126 - Autolakering København