DÆKSKIFTE KØBENHAVN

Befinder du dig i hovedstaden eller på Amager, er Biløens Autoservice et rigtig godt valg til dit næste dækskift.

Med vores beliggenhed lige op ad Øresundsmotorvejen og lufthavnen, er vi rigtig nemme at finde hen til. Hvis motorvejen ikke er en mulighed for dig, for eksempel hvis du kommer fra Sundby eller nordpå, skal du blot følge Amager Landevej.

Efter et stykke tid vil du se en brandstation i horisonten. Vi befinder os direkte overfor, på Gammel Kirkevej 104 for at være helt præcis. Dækskifte København? Få det klaret hos os.

Vi har hele paletten af servicetilbud - med alt lige fra pladesmed til olieskift og autolakering

Ring i dag på 32 50 60 34 hvis du skal bruge et dækskift i København - eller besøg os her: Gammel Kirkevej 104, 2770 Kastrup, Danmark

Udover dækskifte tilbyder vi også autoservice, læs mere om vores priser og vores ekstraordinære kvalitet her på hjemmesiden. Du finder vores services, samt informationer under vores sektion "Vi tilbyder".

car tyres 63928 960 720 - DÆKSKIFTE KØBENHAVN

Find det nærmeste sted at få skiftet dæk

Du kan selvfølgelig altid skifte dækket selv, hvis du ikke har noget imod at få snavs på tøjet, møgbeskidte hænder og har en masse tid du ikke skal bruge til noget.

Du kan også vælge i stedet at betale et par hundrede kroner og få professionelle til det. Så er du sikret at dækkene er ordentlig monteret og at de passer perfekt til fælgene.

Hvis du mener at den sidstnævnte løsning er den bedste, er du velkommen til at kigge forbi vores værksted, hvor vi selv mener, vi udfører de bedste dækskifte i København.

vinterdæk - DÆKSKIFTE KØBENHAVN

Dækskifte København

Ligesom alt andet på en bil har dæk en levetid, der ofte ender på de mest uheldige tidspunkter.

Selv med nye dæk kan man være så uheldig at køre over et søm af dimensioner eller styre ind i en skarp kantsten på grund af glatte veje.

I sådanne situationer er det godt at have kontaktoplysninger på et lokalt autoværksted, som kan hjælpe med et hurtigt og billigt dækskifte. Derfor tilbyder vi dækskifte København.

I det hele taget skal man som bilejer forholde sig til love og regler omkring dæk, der overordnet påpeger en mønsterdybde på 1,6 mm - hvilket både gælder sommer- og vinterdæk.

Dertil er der periodevise anbefalinger til de forskellige dæktyper, som vi gerne uddyber på værkstedet, når du skal have foretaget dit dækskifte i København eller Amager.

Husk at vi er DIN bilpartner

Del