Autoservice

Billige Vinterdæk

Billige vinterdæk - ikke lig med dårlig kvalitet

Der er mange grunde til at investere i vinterdæk. Det kan være dødsens farligt at lade værre. Heldigt for dig, så er vores vinterdæk ikke ens betydet med, at du skal leve af havregryn resten af måneden, vi forhandler nemlig billige vinterdæk.

Selvom vores vinterdæk er billige, giver de en ekstra sikkerhed på vejen i de kolde vintermåneder. De rigtige vinterdæk vil øge sikkerheden for dig på de is glatte veje. Vi mener ikke, at sikkerhed skal koste en formue. Derfor forhandler vi hos Biløens Autoservice billige vinterdæk - men stadig i en super kvalitet.

Det er vigtigt at skifte til vinterdæk, når vejene bliver glatte. Årsagen er, at vinterdæk er blødere og mere smidige, hvilket giver vinterdæk et et bedre tryk og vejgreb.
Mønstrene i billige vinterdæk betyder også meget for din og dine medtrafikanters sikkerhed.

Vinterdæks lameller og mønstre er designet, så dækket er selvrensende. Dvs. at sne og slud bliver slynget af dækket, når det drejer. Det er med til at sikre det gode vejgreb, da dækket ikke bliver glat. Find billige vinterdæk hos Biløens Autoservice i dag.

Ovenstående er kun eksempler for, hvorfor det er vigtigt, at du får skiftet dine sommerdæk til vinterdæk.

photo 1507428757714 1c5bfafcd931 300x200 - Billige Vinterdæk

Skift fra sommerdæk til billige vinterdæk

Det er selvfølgelig muligt at køre på isglatte veje på sommerdæk, men sandsynligheden for at du kommer ud for en ulykke er væsentlig højere.
Det er en stor risiko at løbe, når alternativet er et par solide, sikre og vinterdæk. Så kom forbi Biløens Autoservice i dag, og få et uforpligtende tilbud på et par billige vinterdæk. 

Sommerdæk fungere upåklageligt om foråret og efteråret, så længe der ikke er tale om vinter og iskolde dage - hvilket selvfølgelig kan forekomme uden for den kalender specifikke vintersæson. Sommerdæk er klart den type dæk som fungerer bedst på våde vej, noget som vi har rigeligt af i Danmark.

Et alternativ til sommerdæk er helårsdæk, der fungerer til lidt af hvert, bare ikke lige så godt som sommer-/vinterdæk. Derfor er det dumt at spare, når det drejer sig om billige vinterdæk. 

 

Helårsdæk er en kombination af de egenskaber, der kendetegner sommerdækket og vinterdækket. Denne type dæk giver dig dermed bedre vejgreb i både tørt, vådt og sneglat føre, hvormed din sikkerhed som bilist stiger, set i forhold til at bruge den forkerte dæktype eller ikke at få skiftet til årstidens krav. Find de helt rigtige, billige vinterdæk i dag. 

 

Netop denne alsidighed gør at dækket et foretrukket valg for mange, fordi man ikke skal skifte dæk to gange årligt, men i stedet kan køre på samme dæk, indtil det er nedslidt.

 

Vi vil dog altid anbefale, at man kører på sommerdæk om sommeren og vinterdæk om vinteren, da sæsondæk giver dig den største sikkerhed. Du kan se vores store udvalg af billige vinterdæk her på siden.

Føl dig sikker med vinterdæk

De behøver dog ikke at koste en formue, for det er skam muligt at få billige vinterdæk af god kvalitet. Vores billige vinterdæk er nemlig netop at god kvalitet, og som prisbevidste fagmænd, viser vi dig gerne dine muligheder og kommer de nye dæk på bilen.

 

Er det ikke blot dækkene, men hele bilen? Så tilbyder vi også autolakering og serviceeftersyn, klik blot på det ord, som du har brug for! Husk, at vi er DIN bilpartner!

photo 1512985868506 f0c98447fc69 300x200 - Billige Vinterdæk

Altid billige vinterdæk

Aldrig har det været så nemt for Københavnere at få skiftet til billige vinterdæk.

Vi har en perfekt beliggenhed nær E20 motorvejen. Du er altid velkommen til at komme forbi. Vores store udvalg af billige vinterdæk sikrer dig og dine medtrafikanters færden på vejene i det danske vinter- og efterårsvejr.

Vi hører til i Kastrup på Gammel Kirkevej 104, så sving endelig forbi. Vi har varm kaffe på kanden, og står klar til at finde den løsning, du har brug for.

Har bilen brug for et olieskift for at blive godt kørende? Så klarer Biløens Autoservice også det. Du kan læse mere om, hvordan vi håndterer olieskift her.