Autoservice

BILLIGE VINTERDÆK

Derfor bør du skifte til vinterdæk

Der er mange gode grunde til at investere i vinterdæk. Det kan faktisk være dårligt at lade være. Heldigt for dig, så er vores vinterdæk ikke ens betydet med, at du skal leve af havregryn resten af måneden, da vores vinterdæk er billige.

Den ekstra sikkerhed på vejen er guld værd i de perioder, hvor vi må være på vejene under naturens glatte forhold. De rigtige vinterdæk vil øge sikkerheden for dig på de is glatte veje, markant. Vi ønsker ikke at vores kunder skal frem med hele pengepungen for at købe vinterdæk, derfor tilbyder vi billige vinterdæk!

Det er dog vigtigt at skifte til vinterdæk, når vejene bliver glatte. Dæk til vinterbrug er blødere og mere smidige, da det sikrer et bedre tryk og greb til vejens overflade. Også dækkets mønster er et stykke kunst med stor betydning for dig og dine medtrafikanters sikkerhed.

Vinterdækket har lameller og et mønster, der giver dækket en selvrensende effekt, fordi det er i stand til at smide sne og slud, så dækket ikke bliver glattere. Derfor er det vigtigt, at du får skiftet dine sommerdæk til vinterdæk, da det både øger sikkerheden for dig og dine med bilister.

photo 1507428757714 1c5bfafcd931 300x200 - BILLIGE VINTERDÆK

Skift fra sommerdæk til billige vinterdæk

Det er selvfølgelig muligt at køre på is glatte veje på sommerdæk uden at skride ud. Vi synes dog, at det er en stor risiko at løbe, når alternativet er et par solide, sikre vinterdæk. Derfor vil vi anbefale at du køber dine vinterdæk hos os, til en billig pris.

Som navnet afslører, er sommerdæk blandt andet lavet til kørsel om sommeren.

Derudover fungerer sommerdæk upåklageligt om foråret og efteråret, så længe der ikke er tale om vinter og iskolde dage - hvilket selvfølgelig kan forekomme uden for den kalender specifikke vintersæson. Sommerdæk er klart den type dæk som fungerer bedst på våde vej, noget som vi har rigeligt af i Danmark.

Et alternativ til sommerdæk er helårsdæk, der fungerer til lidt af hvert, bare ikke lige så godt som sommer-/vinterdæk.

 

Helårsdæk er en kombination af de egenskaber, der kendetegner sommerdækket og vinterdækket. Denne type dæk giver dig dermed bedre vejgreb i både tørt, vådt og sneglat føre, hvormed din sikkerhed som bilist stiger, set i forhold til at bruge den forkerte dæktype eller ikke at få skiftet til årstidens krav.

 

Netop denne alsidighed gør at dækket et foretrukket valg for mange, fordi man ikke skal skifte dæk to gange årligt, men i stedet kan køre på samme dæk, indtil det er nedslidt.

 

Vi vil dog altid anbefale at man kører på sommerdæk om sommeren og vinterdæk om vinteren, da sæsondæk giver dig den største sikkerhed. Du kan se vores store udvalg af billige vinterdæk her på siden.

Føl dig sikker med billige vinterdæk

De behøver dog ikke at koste en formue, for det er skam muligt at få billige vinterdæk af god kvalitet. Vores billige vinterdæk er nemlig netop at god kvalitet, og som prisbevidste fagmænd, viser vi dig gerne dine muligheder og kommer de nye dæk på bilen.

 

Er det ikke blot dækkene, men hele bilen? Så tilbyder vi også autolakering og serviceeftersyn, klik blot på det ord, som du har brug for! Husk, at vi er DIN bilpartner!

photo 1512985868506 f0c98447fc69 300x200 - BILLIGE VINTERDÆK

Billige vinterdæk? - ja tak

Aldrig har det været så nemt for Københavnere at få skiftet til vinterdæk - også til en billig pris.

Vi har en perfekt beliggenhed nær E20 motorvejen. Du er altid velkommen til at komme forbi. Vores store udvalg af billige vinterdæk, kan være med til at sikre dig og dine medtrafikanters færden på vejene i det danske vinter- og efterårsvejr.

Vi hører til i Kastrup på Gammel Kirkevej 104, så sving endelig forbi. Så står du og mangler billige vinterdæk i dit nærområde, er det os, du skal have fat i.

Del