Autoservice

Billige Vinterdæk

Billige vinterdæk - ikke lig med dårlig kvalitet

Når vinteren kommer, er det vigtigt at have de rigtige dæk til vejret. Vinterdæk er designet til at give dig bedre vejgreb på sne, is og andre glatte overflader.

Der er mange grunde til at investere i vinterdæk. Det kan være dødsens farligt at lade være. Heldigt for dig, så er vores priser ikke ensbetydende med, at du skal leve af havregryn resten af måneden. Vi mener nemlig ikke, at sikkerhed skal koste en formue. Derfor forhandler vi hos Biløens Autoservice billige vinterdæk - men stadig i en super kvalitet. Billige vinterdæk er nemlig ikke ensbetydende med dårlig kvalitet. Hos os kan du købe og skifte dine dæk til en meget rimelig pris.

Der er mange grunde til at investere i vinterdæk. Vinterdæk giver dig bedre vejgreb, bedre bremseevne og bedre køreegenskaber under vintervejrforhold. Der kan altså være farligt at beholde sine sommerdæk på vinteren over, og dermed risikere sin egen eller andres sikkerhed på vejen.

Hvis du leder efter vinterdæk af god kvalitet til en rimelig pris, er det vigtigt, at du ved, hvad du skal kigge efter, når du vælger dit nye sæt dæk.

Det er vigtigt at skifte til vinterdæk, når vejene bliver glatte. Årsagen er, at vinterdæk er blødere og mere smidige, hvilket giver dem et bedre tryk og vejgreb. Mønstrene i billige vinterdæk betyder også meget for din og dine medtrafikanters sikkerhed. Dækkets lameller og mønstre er designet således, at dækket er selvrensende. Dvs. at sne og slud bliver slynget af dækket, når det drejer. Det er med til at sikre det gode vejgreb, da dækket ikke bliver glat. Find dine nye dæk hos Biløens Autoservice i dag, og lad os stå for monteringen.

Ovenstående er kun eksempler for, hvorfor det er vigtigt, at du får skiftet dine sommerdæk til vinterdæk.

photo 1507428757714 1c5bfafcd931 300x200 - Billige Vinterdæk

Skift fra sommerdæk til billige vinterdæk

Det er selvfølgelig muligt at køre på isglatte veje på sommerdæk, men sandsynligheden for at du kommer ud for en ulykke er væsentlig højere.
Det er en stor risiko at løbe, når alternativet er et par solide, sikre og vinterdæk. Så kom forbi Biløens Autoservice i dag, og få et uforpligtende tilbud på et par billige vinterdæk.

Sommerdæk fungere upåklageligt om foråret og efteråret, så længe der ikke er tale om vinter og iskolde dage - hvilket selvfølgelig kan forekomme uden for den kalender specifikke vintersæson. Sommerdæk er klart den type dæk som fungerer bedst på våde vej, noget som vi har rigeligt af i Danmark.

Et alternativ til sommerdæk er helårsdæk, der fungerer til lidt af hvert, bare ikke lige så godt som sommer-/vinterdæk. Derfor er det dumt at spare, når det drejer sig om billige vinterdæk.

Helårsdæk er en kombination af de egenskaber, der kendetegner sommerdækket og vinterdækket. Denne type dæk giver dig dermed bedre vejgreb i både tørt, vådt og sneglat føre, hvormed din sikkerhed som bilist stiger, set i forhold til at bruge den forkerte dæktype eller ikke at få skiftet til årstidens krav. Find de helt rigtige, billige vinterdæk i dag.

Netop denne alsidighed gør at dækket et foretrukket valg for mange, fordi man ikke skal skifte dæk to gange årligt, men i stedet kan køre på samme dæk, indtil det er nedslidt.

Vi vil dog altid anbefale, at man kører på sommerdæk om sommeren og vinterdæk om vinteren, da sæsondæk giver dig den største sikkerhed. Du kan se vores store udvalg af billige vinterdæk her på siden.

 

Føl dig sikker med vinterdæk

Vinteren er på vej, og du skal være forberedt. Det er dog ikke kun kulden, der vil påvirke din bil denne vinter - det er også sneen. Og det betyder, at det er på tide at overveje at skifte til vinterdæk.

Vinterdæk er beregnet til kørsel på våde og isglatte veje, så du kan køre sikkert, selv hvis du bliver fanget i en snestorm eller kommer ud for hydroplaning på is.

De behøver dog ikke at koste en formue, for det er skam muligt at få billige vinterdæk af god kvalitet. Vores billige vinterdæk er nemlig netop at god kvalitet, og som prisbevidste fagmænd, viser vi dig gerne dine muligheder og kommer de nye dæk på bilen.

Er det ikke blot dækkene, men hele bilen? Så tilbyder vi også autolakering og serviceeftersyn, klik blot på det ord, som du har brug for! Husk, at vi er DIN bilpartner

photo 1512985868506 f0c98447fc69 300x200 - Billige Vinterdæk

Altid billige vinterdæk

Aldrig har det været så nemt for Københavnere at få skiftet til billige vinterdæk.

Vi ved godt, at det kan være en udfordring at finde de rigtige vinterdæk til den rigtige pris. Men nu gør vi det nemmere end nogensinde!

Hos Biløens Autoservice har vi et bredt udvalg af størrelser, så du kan finde det perfekte sæt dæk til dine behov til en uovertruffen pris.

En perfekt beliggenhed nær E20 motorvejen, gør at vi er nemme at finde. Du er altid velkommen til at komme forbi. Vores store udvalg af billige vinterdæk sikrer dig og dine medtrafikanters færden på vejene i det danske vinter- og efterårsvejr.

Vi hører til i Kastrup på Gammel Kirkevej 104, så sving endelig forbi. Vi har varm kaffe på kanden, og står klar til at finde den løsning, du har brug for.

Har bilen brug for et olieskift for at blive godt kørende? Så klarer Biløens Autoservice også det. Du kan læse mere om, hvordan vi håndterer olieskift her.