Autoservice

BILLIGE VINTERDÆK

Er du Københavner eller fra Amager vil du nemt kunne finde hen til vores værksted.

Vi har en perfekt beliggenhed nær E20 motorvejen. Herfra kan du se vores gode udvalg af billige vinterdæk, der gør det sikkert for dig og dine medtrafikanter at færdes på vejene i det danske vinter- og efterårsvejr.

Vi hører til i Kastrup på Gammel Kirkevej 104, så sving endelig forbi.

Så står du og mangler billige vinterdæk i dit nærområde, er det os, du skal have fat i.

photo 1507428757714 1c5bfafcd931 300x200 - BILLIGE VINTERDÆK

Derfor bør du skifte til vinterdæk

Der er mange gode grunde til at investere i vinterdæk.

Den ekstra sikkerhed på vejen er guld værd i de perioder, hvor vi danskere må være på vejene under naturens glatte forhold.

De rigtige vinterdæk vil øge sikkerheden for dig markant på de is glatte veje. Vi ønsker ikke at vores kunder skal frem med hele pengepungen for at købe vinterdæk, derfor tilbyder vi billige vinterdæk!

I Danmark vælger en håndfuld modige sjæle hvert år at tage chancen på sommerdæk, selvom temperaturen for længst er kommet under de famøse 5 grader.

Skift fra sommerdæk til billige vinterdæk

Det er selvfølgelig muligt at køre på is glatte veje på sommerdæk uden at skride ud. Vi synes dog, at det er en stor risiko at løbe, når alternativet er et par solide, sikre vinterdæk. Derfor vil vi anbefale at du køber billige vinterdæk hos os!

Som navnet afslører, er sommerdæk blandt andet lavet til kørsel om sommeren.

Derudover fungerer sommerdæk upåklageligt om foråret og efteråret, så længe der ikke er tale om vinter og iskolde dage (hvilket selvfølgelig kan forekomme uden for den kalender specifikke vintersæson). Sommerdæk er klart den type dæk som fungerer bedst på våde vej, noget som vi har rigeligt af i Danmark.

Et alternativ til sommerdæk er helårsdæk, der fungerer til lidt af hvert, bare ikke lige så godt som sommer-/vinterdæk.

Føl dig sikker med billige vinterdæk

De behøver dog ikke at koste en formue, for det er skam muligt at få billige vinterdæk af god kvalitet.

Vores billige vinterdæk er nemlig netop at god kvalitet, og som prisbevidste fagmænd, viser vi dig gerne dine muligheder og kommer de nye dæk på bilen.

Er det ikke blot dækkene, men hele bilen? Så tilbyder vi også autolakering og serviceeftersyn, klik blot på det ord, som du har brug for!

Husk, at vi er DIN bilpartner!

photo 1512985868506 f0c98447fc69 300x200 - BILLIGE VINTERDÆK

 

Del