Autoservice

Sommerdæk

Har du brug for nye sommerdæk?

I takt med vi går lunere tider i møde, ruller bilejere ned til det nærmeste autoværksted for at skifte til sommerdæk. Det er er vigtigt at få skiftet til sommerdæk for at bevare køreførligheden i din bil og dermed bevare din sikkerhed.

Mange danskere skifter typisk fra vinterdæk til sommerdæk i april måned. Det skyldes, at man vurderer, at risikoen for de sneglatte veje er ved at være overstået.

Hos Biløens Autoservice finder du sommerdæk til stærke priser. Vi forhandler mærker fra anerkendte kvalitetsleverandører, der er notorisk kendte for at producere dæk, der værner om din kørekomfort.

Generelt kører alle sommerdæk godt på en tør vej, hvor de også formår at bremse effektivt. Det er derfor dækkets egenskaber på våd vej, der er med til at afgøre, hvor godt det klarer sig i forhold til styring og opbremsning.

Når du taler med din fagmand, bør du derfor forhøre dig i forhold til sommerdækkets kvaliteter i vådt føre, og derfor også acceptere at lav støj og bedste rullemodstand er sekundære parametre, der blot er en luksus at have oven i sikkerheden.

Få skiftet dine sommerdæk og bliv klar til vejene

Kør sommeren i møde med nye sommerdæk på din bil fra Biløens Autoservice. Vigtigheden i at få skiftet til sommerdæk kan ikke understreges nok. Desværre er der stadig mange bilister, som ikke vælger at skifte til sommerdæk og dermed bare beholder vinterdækkene på.

Årsagen til dette er, at de tror, de bevarer sikkerheden ved at beholde vinterdækkene. Dette er dog langt fra rigtigt. Sommerdækket er produceret til det formål at sikre optimal køreførlighed ved våde og varme veje.

På en varm sommerdag kan vejene opnå høje temperaturer. Dette betyder, at dine sommerdæk bliver varme og kan skride i sving, hvis dækkene ikke er fremstillet til at kunne modstå dette.

Brug for en autoservice? Eller et serviceeftersyn? Så tilbyder vi ekstraordinær service til billige priser. Her på hjemmesiden kan du finde vores udførte prisliste, med priser på vores serviceydelser.

Find nye dæk hos Biløens Autoservice

Hvis du står og mangler nye dæk, eller skal købe sommerdæk til sommeren for første gang, er du mere end velkommen hos os. Vi guider dig gerne igennem processen og kommer med gode råd til hvilke typer dæk (og evt. fælge), der passer til lige netop din bil.

Fortæl os om dine behov, og vi finder de bedste sommerdæk til din bil og dine behov. Bor du i byen og kører relativt få kilometer i en mellemklassebil eller kører du land til og fra arbejde på landeveje? Uanset hvordan dine daglige ruter og dine transportbehov afspejler sig, er der et dæk, der matcher dine behov, og lever op til dine forventninger.

photo 1536477587301 c8a2745cd109 1024x683 - Sommerdæk

Sommerdæk – bedst i vådt vejr

Vinterdæk giver den bedste sikkerhed. når det gælder is og sne. Helårsdæk fungerer til lidt af hvert, men ikke i samme grad som de andre typer af dæk. Sommerdækkene er derimod bedst det meste af året, men selvfølgelig primært om sommeren, hvor de klart udkonkurrerer både vinter- og helårsdæk, når det gælder kørsel på våde veje.

Sommerdæk får virkelig lov til at vise deres værd, når det vælter ned fra himlen. I sådanne situationer er de guld værd, da de giver billisten et bedre vejgreb og dermed mere sikkerhed i trafikken for én selv og andre. Glatte og våde veje kan medføre dårlig førlighed - med de rette dæk bevarer du køreglæden.

Vi har altid gode priser på sommerdæk

For at gøre det lidt mere interessant for vores kunder har vi løbende gode sommerdæk tilbud, som kan matche selv de laveste priser i landet.

Det betyder ikke, at dækkene er af dårlig kvalitet. Vi har bare formået at købe dem billigt hjem via vores dygtige indkøber.

De seneste år har budt på en sand lavine af nye dæk og fælge. Nye teknologier, metoder og materialer har gjort det muligt at skabe endnu flere variationer af sommerdæk. Vi prøver så vidt muligt at købe populære og solide dæktyper hjem til værkstedet - og også helt nye variationer. Så kig forbi eller ring i forvejen, så giver vi dig et hurtigt svar, angående hvad vi har på lager.

Er det tid til at få foretaget olieskift?  så lover vi, at vi kan tilbyde en fantastisk service!

Husk korrekt opbevaring af dine dæk

Når du får nye sommerdæk, kan vi samtidig hjælpe i forhold til, hvordan du bedst opbevarer dem, og hvad du skal være opmærksom på, når de skal på igen til næste sæson. Det er primært et spørgsmål om at kontrollere sommerdækkende for sten og søm, samt se efter om mønsteret stadig er i orden. Dette kan vi sagtens gøre for dig, så er du sikker på at dine dæk kan holde til endnu en sæson.

photo 1525364990577 e6dd65c8eae5 1024x576 - Sommerdæk

Bestil dine sommerdæk hos Biløens Autoservice

I Biløens værksted har vi mange kunder fra hele København og Amager. Vi har det rette udstyr til at sætte nye dæk på effektivt, sikkert, med det præcise moment og meget mere. Vi vejleder gerne i de tilbud på sommerdæk vi forhandler, ligesom vi forklarer nærmere, hvis du måtte have nogle spørgsmål.

Er du interesseret i at læse mere omkring retningslinjer for hvornår du skal skifte dæk? Det er vigtigt at være OBS på dette, da der er tale om din sikkerhed.

For at få fingre i en af vores gode sommerdæk tilbud. Du skal du blot kontakte os ved hjælp af kontaktformularen nederst.

Bestil tid nu og få nye flotte dæk i ordentlig tid.