Sommerdæk

I takt med at den danske vinter giver op til solen, ruller bilejere ned til det nærmeste autoværksted for at skifte til sommerdæk.

Mange danskere skifter typisk fra vinterdæk til sommerdæk i april måned. Det skyldes at man vurderer, at risikoen for de sneglatte veje er ved at være overstået.

Brug for en autoservice? Så tilbyder vi ekstraordinær service til billige priser. Her på hjemmesiden kan du finde vores udførte prisliste, med priser på vores serviceydelser.

Find sommerdækkene hos Biløens Autoservice

Hvis du står og mangler nye sommerdæk, eller skal købe dæk til sommeren for første gang, er du mere end velkommen hos os. Vi guider dig gerne igennem processen og kommer med gode råd til hvilke typer dæk (og evt. fælge), der passer til lige netop din bil.

Sommerdæk

Sommerdæk - bedst i vådt vejr

Vinterdæk giver den bedste sikkerhed når det gælder is og sne. Helårsdæk fungerer til lidt af hvert, men ikke i samme grad som de andre typer af dæk. Sommerdækkene er derimod bedst det meste af året, men selvfølgelig primært om sommeren, hvor de klart udkonkurrerer både vinter- og helårsdæk, når det gælder kørsel på våde veje.

Et sæt sommerdæk får virkelig lov til at vise deres værd, når det vælter ned fra himlen. I sådanne situationer er de guld værd, da de giver billisten et bedre vejgreb og dermed mere sikkerhed i trafikken for en selv og andre.

Altid gode tilbud på sommerdæk

For at gøre det lidt mere interessant for vores kunder har vi løbende gode sommerdæk tilbud, som kan matche selv de laveste priser i landet.

Det betyder ikke at dækkene er af dårlig kvalitet, vi har bare formået at købe dem billigt hjem via vores dygtige indkøber. De seneste år har budt på en sand lavine af nye dæk og fælge. Nye teknologier, metoder og materialer har gjort det muligt at skabe endnu flere variationer. Vi prøver så vidt muligt at købe populære og solide dæktyper hjem til værkstedet - og også helt nye variationer. Så kig forbi eller ring i forvejen, så giver vi dig et hurtigt svar angående hvad vi har på lager.

Er det tid til autolakring så lover vi, at vi kan tilbyde en fantastisk service!

Husk korrekt opbevaring af sommerdækkene

Når du får nye sommerdæk, kan vi samtidig hjælpe i forhold til, hvordan du bedst opbevarer dem, og hvad du skal være opmærksom på, når de skal på igen til næste sæson. Det er primært et spørgsmål om at kontrollere sommerdækkende for sten og søm, samt se efter om mønsteret stadig er i orden.

Sommerdæk

Bestil dine sommerdæk hos Biløens Autoservice

I Biløens værksted har vi mange kunder fra hele København og Amager. Vi har det rette udstyr til at sætte nye dæk på effektivt, sikkert, med det præcise moment og meget mere. Vi vejleder gerne i de tilbud på sommerdæk vi forhandler, ligesom vi forklarer nærmere, hvis du måtte have nogle spørgsmål.

For at få fingre i en af vores gode sommerdæk tilbud, skal du blot kontakte os ved hjælp af kontaktformularen nederst.

Bestil tid nu og få nye flotte dæk i ordentlig tid.

Del