Billede til hjemmeside 3 1

Olieskift

Med et Olieskift forlænges bilens køreevne og levetid

Er det ved at være tid til et olieskift? Så er du kommet til det rette sted! Biløens Autoservice er specialister i at vedligeholde din bil - også når det kommer til olieskift.

Hver eneste gang du drejer nøglen og sætter motoren i omdrejninger, bruger den olie. Derfor skal din bil naturligvis have regelmæssige oliskift, så den arbejder optimalt.

Hvor vigtigt er et olieskift for din bils ydeevne? Det grundlæggende svar er: "det er rigtigt vigtigt! Olie nedbrydes over tid på grund af eksponeringen for varme, og mister dermed sin evne til at opretholde den konsistens, der er nødvendig for at udføre sit arbejde optimalt – altså at smøre motoren. Derfor er det nødvendigt regelmæssigt, at få lavet et olietjek på din bil.

Gammel olie vil derfor reducere motorens ydeevne, sænke hestekræfterne og dermed reducere kilometertal per liter, samt til sidst forkorte levetiden. Det er vigtigt, at får dit olieskift i overensstemmelse med anbefalingerne fra fabrikanten og kontroller din bils servicehæfte for at se, om service og skift bliver overholdt.

Vi vejleder dig gerne og tjekker behovet for et olieskift på din bil. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os.

photo 1487754180451 c456f719a1fc 300x200 - Olieskift

Overhold altid aftaler om olieskift

Teknologien i vores biler kræver mere og mere af olien. I dag kører biler med katalysatorer, partikelfilter og andre grønne systemer, der har til formål at mindske forurening. Disse systemer er – ligesom motoren – afhængig af ren olie, i høj kvalitet og i de rette mængder.

Det er derfor essentielt for bilen, at du som ejer overholder aftaler omkring olieskift, så bilens smøreevne er i top.

Professionelt udført Olieskift hos Biløens Autoservice

Hos Biløens Autoservice har vi professionelle medarbejdere, som udfører en god service. Vores medarbejdere er veluddannet og certificeret, hvilket betyder at din bil er i sikre hænder. Vores olie er af høj kvalitet - kun det bedste er godt nok til at smøre motoren. Dette øger køreevnen på din bil og køreglæden hos dig som billist.

Hvis det lyder som noget, du er interesseret i, er du velkommen til at kigge forbi vores værksted, hvor vi både servicerer privat- og erhvervskunder. Repræsenterer du en virksomhed med en større bilpark, er der oveni købet mulighed for mængderabat!

Her hos Biløens Autoservice er du dog sikret en fast lav pris på dit olieskift. Dette gør vi fordi vi efter hundredvis af olieskift mestrer at udføre arbejdet hurtigt og effektivt. På den måde kan du hurtigt komme videre med din hverdag.

Er du interesseret i at læse mere omkring olieskift? Der er flere gode informations sider på nettet, hvor du kan læse om hvorfor det er vigtigt med en god olie og hvad du skal vide før du for foretaget et olieskift. Hvis man ikke får udskiftet olie, kan man på sigt beskadige motoren, hvilket vil resultere i rigtigt dyre udgifter. Få derfor foretaget et olieskift hos Biløens Autoservice!

Hos os kan du altid få et godt tilbud på olieskift

Hvis det lyder som noget, du er interesseret i, er du velkommen til at kigge forbi vores værksted, hvor vi både servicerer privat- og erhvervskunder. Repræsenterer du en virksomhed med en større bilpark, er der ovenikøbet mulighed for mængderabat!

Her hos Biløens Autoservice er du dog sikret en fast lav pris på dit olieskift. Dette gør vi fordi vi efter hundredvis af olieskift mestrer at udføre arbejdet hurtigt og effektivt. På den måde kan du hurtigt komme videre med din hverdag.

Er du interesseret i at læse mere omkring olieskift? Der er flere gode informations sider på nettet, hvor du kan læse om hvorfor det er vigtigt med en god olie og hvad du skal vide før du for foretaget et olieskift. Hvis man ikke får udskiftet olie, kan man på sigt beskadige motoren, hvilket vil resultere i rigtigt dyre udgifter. Få derfor foretaget et olieskift hos Biløens Autoservice!

Andre services efter olieskift

Skal din bil efter et olieskift også have en flot nyt udseende, så tilbyder Biløens Autoservice også serviceeftersynbilservice og meget mere. Her er autolakeringen med til at beskytte din bil mod korrosion, der over tid giver rust på grund af luft og vands påvirkning.

Hos Biløens Autoservice tilbyder alle services der sættes i forbindelse med dit køretøj. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller svar.

For at få vores nuværende pris oplyst skal du blot ringe til os på 32 50 60 34, eller kontakte os via informationerne her, så giver vi dig en god pris.

Kontakt os for at høre mere om ydelserne og få et tilbud eller se vores prisliste her på hjemmesiden eller kig forbi vores værksted på Amager.
Telefon:32 50 60 34
Mail:bas@biloens.dk
Find os her: Gammel Kirkevej 104, 2770 Kastrup, Danmark

Del