Billede til hjemmeside 3 1

Olieskift

Olieskift forlænger bilens køreevne og levetid

Har din bil kørt de obligatoriske kilometer og er det nødvendigt at få et olieskift?

Påvirker et olieskift din bils ydeevne? Det grundlæggende svar på spørgsmålet er et rungende ja. Olie nedbrydes over tid på grund af eksponeringen for varme, og mister dermed sin evne til at opretholde den konsistens, der er nødvendig for at udføre sit arbejde optimalt – altså at smøre motoren.

Gammel olie vil derfor reducere motorens ydeevne, sænke hestekræfterne og dermed reducere kilometertal per liter samt til sidst forkorte levetiden. Sørg for at få dit olieskift i overensstemmelse med anbefalingerne fra fabrikanten og kontroller din bils servicehæfte for at se, om service og skift bliver overholdt.

Vi vejleder dig gerne og tjekker behovet for et olieskift.

Olieskift

Professionelt udført Olieskift hos os

Hos Biløens Autoservice har vi professionelle medarbejdere, som udfører en god service. Vores medarbejdere er veluddannet og professionelle, hvilket betyder at din bil er i sikre hænder. Vores olie er af høj kvalitet, hvilket øger køreevnen på din bil og køreglæden hos dig.

Har du brug for et godt tilbud på olieskift?

Hvis det lyder som noget, du er interesseret i, er du velkommen til at kigge forbi vores værksted, hvor vi både servicerer privat- og erhvervskunder. Repræsenterer du en virksomhed med en større bilpark, er der ovenikøbet mulighed for mængderabat!

Her hos Biløens Autoservice er du dog sikret en fast lav pris på dit olieskift, fordi vi efter hundredvis af olieskift mestrer at udføre arbejdet hurtigt og effektivt, så du på blot et øjeblik kan komme videre med din hverdag.

Andre services efter olieskift

Skal din bil efter et olieskift også have en flot nyt udseende, så tilbyder Biløens Autoservice også lakeringbilservice og meget mere. Her er autolakeringen med til at beskytte din bil mod korrosion, der over tid giver rust på grund af luft og vands påvirkning.

For at få vores nuværende pris oplyst skal du blot ringe til os på 32 50 60 34, eller kontakte os via informationerne her, så giver vi dig en god pris.

Kontakt os for at høre mere om ydelserne og få et tilbud eller se vores prisliste her på hjemmesiden eller kig forbi vores værksted på Amager.
Telefon:32 50 60 34
Mail:bas@biloens.dk
Find os her: Gammel Kirkevej 104, 2770 Kastrup, Danmark

Del