Olieskift

Forlæng din bils levetid og køreevne med et olieskift

Trænger din bil til et olieskift? Så er du kommet til det rette sted!
Biløens Autoservice er specialister i at vedligeholde din bil - også når det kommer til olieskift. Vi tilbyder også almindelig autoservice, hvis din bil trænger til et tjek.

Hver eneste gang du drejer nøglen, og sætter motoren i omdrejninger, bruger din bil olie. Derfor skal din bil naturligvis lave et regelmæssigt olieskift. Ved løbende at foretag et olieskift, øger du din bils levetid.

Hvor vigtigt er et olieskift for din bil? Det grundlæggende svar er: "det er rigtigt vigtigt! Olie nedbrydes over tid på grund af eksponeringen for varme. Olien mister dermed sin evne til at opretholde den konsistens, der er nødvendig for at udføre sit arbejde optimalt – altså at smøre motoren. Derfor er det nødvendigt at få lavet et olieskift regelmæssigt på din bil.

Gammel olie reducerer motorens ydeevne, sænker hestekræfterne og mindsker dermed kilometertal per liter, samt til sidst forkorte levetiden på din bil.
Når du får foretaget et olieskift, er det er vigtigt, at det er sket i overensstemmelse med anbefalingerne fra fabrikanten. Kontroller din bils servicehæfte for at se, om service og skift bliver overholdt.

Vi vejleder dig gerne og tjekker behovet for et olieskift på din bil. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os.

photo 1487754180451 c456f719a1fc 300x200 - Olieskift

Oliskift

Overhold altid aftaler om olieskift

Teknologien i vores biler kræver mere og mere af olien. I dag kører biler med katalysatorer, partikelfilter og andre grønne systemer, der har til formål at mindske forurening. Disse systemer er – ligesom motoren – afhængig af ren olie, i høj kvalitet og i de rette mængder. Derfor kan det ikke betale sig at spare på olieskiftet.

Det er derfor essentielt for bilen, at du som ejer overholder aftaler omkring olieskift, så bilens smøreevne er i top.

Få professionelt udført olieskift hos Biløens Autoservice

Hos Biløens Autoservice har vi kun professionelle mekanikere, som udfører en god service og olieskift. Vores medarbejdere er veluddannet og certificeret, hvilket betyder, at din bil er i sikre hænder. Vores olie er af høj kvalitet - kun det bedste er godt nok til at smøre motoren. Dette øger køreevnen på din bil og køreglæden hos dig som billist.

Du velkommen til at kigge forbi vores værksted, hvor vi både servicerer privat- og erhvervskunder. Repræsenterer du en virksomhed med en større bilpark, er der oveni købet mulighed for mængderabat! Vi laver gerne et olieskift på alle jeres biler.

Her hos os er du altid sikret en fast lav pris på dit olieskift.
Det kan vi, fordi vi efter hundredvis af olieskift mestrer at udføre arbejdet hurtigt og effektivt. På den måde kan du hurtigt komme videre med din hverdag.

Er du interesseret i at læse mere omkring olieskift? Der er flere gode informations sider på nettet, hvor du kan læse om hvorfor det er vigtigt med en god olie og hvad du skal vide før du for foretaget et olieskift. Hvis man ikke får udskiftet olie, kan man på sigt beskadige motoren, hvilket vil resultere i rigtigt dyre udgifter. Få derfor foretaget et olieskift hos Biløens Autoservice!

Der er mange fordele, ved at få Biløens Autorservice som din faste mekaniker. Du kan læse mere om fordelene ved at få os som din bil partner her. 

Andre services

Skal din bil efter et olieskift også have en flot nyt udseende, så tilbyder Biløens Autoservice også dækskifte, serviceeftersynbilservice og meget mere. Her er autolakeringen med til at beskytte din bil mod korrosion, der over tid giver rust på grund af luft og vands påvirkning.

Hos Biløens Autoservice tilbyder alle services der sættes i forbindelse med dit køretøj. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller svar.

For at få vores nuværende pris oplyst skal du blot ringe til os på 32 50 60 34, eller kontakte os via informationerne her, så giver vi dig en god pris.

Kontakt os for at høre mere om ydelserne og få et tilbud eller se vores prisliste her på hjemmesiden eller kig forbi vores værksted på Amager.
Telefon:32 50 60 34
Mail:bas@biloens.dk
Find os her: Gammel Kirkevej 104, 2770 Kastrup, Danmark

Olieskift

olieskift - Olieskift