DIN BILPARTNER AMAGER

Hvad er en god bilmekaniker? Hos din bilpartner Amager – Biløens Autoservice, er en god mekaniker en person, der udfører en kvalitetsservice for kunden - uden lang ventetid eller skyhøje regninger.

Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser, når du besøger os på vores værksted. Faktisk godkender du altid selv prisen på mail eller mundtligt, inden vi starter arbejdet.

På den måde er du altid sikker på, hvad der skal ske, når vores dygtige personale kører bilen op på liften og starter bilservicen.

Klik her for booke en tid.. Vi sikrer ekstraordinær kvalitet til fornuftige priser!

Udklip - DIN BILPARTNER AMAGER

Køreklare kompetencer

Når vi ikke plejer biler på vores autoværksted, bliver vi løbende både klogere og bedre til at håndtere vores kunders mange biler. Faktisk er vi ofte på kursus, så vi er up-to-date med de seneste smarte teknikker og effektive metoder til at lave biler. Men faktisk har vi, foruden vores autouddannelser, allerede været på mange kurser. Derfor kan du trygt overlade dit køretøj til os, uanset om det er for at få lavet motoren eller pladearbejde. For faktisk er vi rigtig dygtige inden for alt motorarbejde, men også:

…og meget mere.

Din bilpartner Amager – moderne værksted med komfort til kunderne

Det er ikke kun værkstedet, der er up-to-date hos Din bilpartner Amager. Vores kundefaciliteter er ligeledes helt i orden, så du i ro og mag kan vente på din bil, mens vi gør den klar. Faktisk er vores kunder rigtig glade for os.

Så sæt dig bare til rette i venteværelset og nyd din fri kaffe og WI-FI, mens du venter.

Certificerede og miljøbevidste

Vores værksted er medlem CAD og er under løbende kontroller af både DTU og arbejdstilsynet. Vores medlemskaber bevidner den høje standard, vi hver dag arbejder efter. Den høje standard og vores mange certificeringer betyder naturligvis også, at du bevarer din fabriksgaranti på vognen. Har du i øvrigt behov for at få udbedret forsikringsskader er vi selvfølgelig også behjælpelige her.

Din bilpartner Amager – Biløens Autoservice har foruden diverse certificeringer og diplomer den grønne smiley fra Miljøstyrelsen, som tildeles virksomheder, der værner om miljøet.

Find os her

Du finder Din bilpartner Amager – Biløens Autoservice på Gammel Kirkevej 104, 2770 Kastrup.

Du er naturligvis altid velkommen til at give os et kald på 3250 6034 eller sende os en hilsen på bas@biloens.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

bilø 150x150 - DIN BILPARTNER AMAGER

Husk, at vi er DIN bilpartner!