Værksted København

Leder du med lys og lygte efter et pålideligt auto-værksted i København?

Biløens Autoservice – værksted i København – mener ikke, at man ligefrem kan sige, at vi mangler automekanikere her i landet. Men der kan være stor forskel fra den ene til den anden. Et hurtigt dækskifte eller udskiftning af pærer er noget langt de fleste mekanikere kan finde ud af, men taler vi om en mekaniker som kan servicere alt på din bil, er det værd at lede efter en fast og pålidelig en af slagsen. Her mener vi selv, at Biløens Autoværksted hører til blandt de bedste værksteder i København.

Har du brug for et serviceeftersyn af erfarende mekanikere med mange år i branchen, så brug Biløens Autoservice på Amager, København.

Få mange fordele ved et fast værksted i København

Medmindre man flytter til den anden ende af landet eller helt ud af landet, er en fast dygtig mekaniker en rigtig god løsning. For det første slipper du for at kigge internettet igennem for et værksted i København og mekanikere, hvis der opstår problemer med bilen. For det andet har du med en fast mekaniker opbygget et rigtig godt forhold, som selvfølgelig går begge veje – f.eks. på vores værksted i København og Amager.

Har du et fast værksted i Køebnhavn at køre hen til, får du altid ordnet din til bil til topkarakter – endda med et smil. Din faste mekaniker vil hurtigt lære din bil at kende og være forsynet med de rigtige reservedele, når bilens tilstand skal fornyes.

Værksted i København og Amager

Hvis du bor eller arbejder i København eller på Amager, er vi et rigtig godt bud på et fast værksted i København.

Her hos Biløens Autoservice er kundens ord lov. Det vil sige at vi altid udfører det stykke arbejde, vi bliver betalt for. Er der brug for mere tid eller ekstra reservedele i forbindelse med en reparation, afventer vi altid svar fra dig, inden vi fortsætter med at gøre din bil tip-top. Vi er dit lokale værksted i København.

Du slipper for uønskede ekstraregninger og ubehagelige overraskelser, når du har fundet dit faste værksted i København. Det synes vi selv er ganske almindelig service – den rigtig gode service har vi nemlig gemt til du træder ind i det hyggelige værksted i København.

Brug for en autolakering i Amager / København? Så vi tilbyder mange års erfaring, viden og billige priser.

photo 1523349858072 b5440e970531 300x200 - Værksted København

All-round service- værksted i København

Hos Biløens Autoservice får du alle service samlet under én hat. Vi tilbyder alt inden for motorservice og traditionel bilpleje samt arbejde fra egen pladesmed på vores værksted i København.

Vi har lang erfaring med både større og mindre reparationer, serviceeftersyn m.m. Vi kan foruden motorreparationer prale af at kunne tage os af blandt andet:

photo 1505635374747 431af16edaf2 300x200 - Værksted København

Som værksted i København og for Amager tilbyder vi naturligvis service som kundebil og inviterer vores kunder inden for i et behageligt venterum med god kaffe og fri WI-FI, mens vi giver din bil nyt liv.

Kig forbi vores værksted på Amager, eller ring til os på 32 50 60 24. Så finder vi sammen en løsning på dit bilproblem.