bilsalg

BILSYN PRISER

Leder du fair bilsyn priser, som også giver dig mod på at komme og få synet din bil en anden gang?

Her hos Biløens Autoservice er vi stolte af at kunne tilbyde lave priser på bilsyn, som de fleste har råd til.

BILSYN I KØBENHAVN OG PÅ AMAGER

Hvis du bor eller arbejder på vores lille ø syd fra centrum, er du velkommen til at tilslutte dig vores mange tilfredse kunder, og benytte os til dine fremtidige bilsyn i København.

Vi har kunder fra rundt omkring i landet, men vi må være ærlige og sige, at det klart er Amagerkanere og Københavnere vi får flest besøg af.

Og som dygtig mekaniker ved Amager og København, er det nok ikke en tilfældighed.

Ved at vælge os til din bilservice er du sikret kvalitet og hurtig ekspedering, hver eneste gang du parkerer bilen ved vores autoværksted. Kontakt os i dag på 32 50 60 34, så fortæller vi dig hvordan vi kan tilbyde dig det bedste bilsyn på Amager.

photo 1495013034289 3664878e32f8 300x192 - BILSYN PRISER

Husk at periodisk bilsyn er en nødvendighed

Bilejere som er tilhængere af et periodisk bilsyn vil nikke genkendende når vi skriver, at det er utrolig nemt at overse usynlige fejl på bilen, hvis man ikke tager den regelmæssigt til syn.

Punkterede dæk, pivende bremser og en larmende aircondition er alle nemme at diagnosticere, også selvom man ikke er uddannet mekaniker.

I sådanne situationer kører vi hen til vores lokale mekaniker og får set på problemet, inden det bliver alt for slemt. Desværre opstår der tilfælde, hvor det lige netop er for sent, når først bilen begynder at larme.

Sætter man i stedet kryds i kalender til et periodisk serviceeftersyn, kan man i de fleste tilfælde løse problemerne fra starten af, inden de udvikler sig og går ud over din og dine medtrafikanters sikkerhed.

Kontakt os her og hør mere.

Del