bilsalg

BILSYN PRISER

Leder du fair bilsyn priser? Hos Biløens autoservice udfører vi billige bilsyn.

Her hos Biløens Autoservice er vi stolte af at kunne tilbyde lave priser på bilsyn, som de fleste har råd til. Sådan er det faktisk med alle vores services. Trænger din bil. f.eks. til et olieskift, klare vi nemt dette. Du kan læse mere om olieskift her. 

BILSYN I KØBENHAVN OG PÅ AMAGER

Bor du eller arbejder på vores lille ø syd fra centrum, er du velkommen til at tilslutte dig vores mange tilfredse kunder. Benyt os til dine fremtidige bilsyn i København.

Vi har kunder rundt omkring i landet. Men vi må være ærlige og sige, at det klart er Amagerkanere og Københavnere, vi får flest besøg af.

Som dygtig mekaniker ved Amager og København, er det nok ikke en tilfældighed.

Ved at vælge os til din bilservice er du sikret kvalitet og hurtig ekspedering, hver eneste gang. Kontakt os i dag på 32 50 60 34, så fortæller vi dig hvordan vi kan tilbyde dig det bedste bilsyn på Amager.

photo 1495013034289 3664878e32f8 300x192 - BILSYN PRISER

Husk at periodisk bilsyn er en nødvendighed

Bilejere som er tilhængere af et periodisk bilsyn vil nikke genkendende til, at det er utrolig nemt at overse usynlige fejl på bilen. Det er hvis man ikke tager den regelmæssigt til syn.

Punkterede dæk, pivende bremser og en larmende aircondition, er alle nemme at diagnosticere. Det er også selvom man ikke er uddannet mekaniker.

I sådanne situationer kører vi hen til vores lokale mekaniker og får set på problemet, inden det bliver alt for slemt. Desværre opstår der tilfælde, hvor det lige netop er for sent, når først bilen begynder at larme.

Sætter man et kryds i kalender til et periodisk serviceeftersyn, kan man i de fleste tilfælde løse problemerne fra starten af. Få et syn inden de udvikler sig, og går ud over din og dine medtrafikanters sikkerhed.

Kontakt os her og hør mere.