Pladesmed

Leder du efter en pladesmed på Amager?

Her hos Biløens Autoservice ApS - Din bilpartner Amager - er vi heldige at have en dygtig pladesmed under vores tag.

En erfaren og arbejdsom pladesmed er guld værd, særligt når han, som vores, er kvalitetsbevidst og har en høj faglig standard.

Hos Biløens autoservice tager pladesmeden altid mod nye udfordringer – på ansvarlig og professionel vis.

Det kombineret med faglig stolthed og praktisk erfaring fra stribevis af projekter gør, at vi er sikre på at kunne tilbyde dig den bedste service.

Har din bil været udsat for en påkørsel – Vores pladesmed løser problemet

Så hvis uheldet har været ude, så tøv ikke med at kontakte os eller komme ind forbi vores værksted og få en snak med vores erfarende pladesmed.

Du vil blive overrasket over hvad han rent faktisk kan udbedre af skader på din bil. Hvad enten du er kørt galt - eller nogen er kørt ind i dig - så står vores pladesmed klar til at give din bil en effektiv og flot behandling.

Med moderne udstyr og pladesmede, der har bred erfaring med både forskellige arbejdsopgaver og bilmærker, har vi specialiserede os i opretnings-arbejde af eksempelvis trafikskader.

Det gælder for alle biler, der er blevet påkørte eller har været uheldig at ramme noget, der har givet skader.

Hvis du er i tvivl om opgaven kan løses af pladesmeden, kan du altid lægge vejen forbi.

Så vil du møde et værksted, hvor folk yder et højt serviceniveau og arbejder målrettet for at løse dine autoopgaver.

Vi kan udføre reparationer på alle bilmærker og vores dygtige pladesmed beskæftiger sig med alle typer opgaver. Så vær ikke bange for at komme forbi og få en snak og vurdering af lige præcis din bils situation.

Hør hvad vores kunder synes om vores pladesmed

Tilfredse kunder er altafgørende i alle virksomheder. Derfor har vi bedt nogle af vores tidligere kunder om at skrive et par ord om os.

I stedet for at vi bruger en masse tid på at forklare hvem vi er, og hvad vi kan gøre for dig, kan vi i stedet lade kunderne tale for os i vores kundeanmeldelser.

Få ordnet din bil på Amager af vores dygtige pladesmed

Er du bosiddende eller arbejder du på Amager, kan du ringe til os, hvis du løber ind i problemer.

Har din bil fået en skade, som kræver en pladesmed, er vi altid i nærheden. Kontakt os på 32 50 60 34 og hør, hvordan og hvornår vi kan gøre din bil køreklar igen.

Vi har åbent fra 7.45 til 16.45 i hverdagene, og efter aftale i weekenden.

Leder du efter andet end en pladesmed

Se mere omkring vores autolakering. Har din bil behov for få en flot ny skinnende glans – så tilbyder vi også autolakering. Den beskytter mod korrosion.

Når bilen har fået et ny flot ydre, bør den også få regelmæssigt tjek på det indre. Et olieskift bør fås regelmæssigt for at opretholde bilens ydeevne og levetiden.

Alternativt tilbyder vi også serviceeftersyn pakke, hvor der er inkl. olieskift, rensning, smøring og meget mere. Se vores vejledende prisliste her på hjemmesiden.

Kontakt os for at høre mere om ydelserne eller kig forbi.
Telefon:32 50 60 34
Mail:bas@biloens.dk
Find os her: Gammel Kirkevej 104, 2770 Kastrup, Danmark

photo 1501880622860 e1be39410ac1 200x300 - Pladesmed