VINTERDÆK

Kigger du markedet igennem efter billige vinterdæk af god kvalitet? I så fald er du landet på den rette side.

Her hos Biløens Autoservice har vi altid et stort sortiment af gode billige vinterdæk. Og vi har også et par stykker til dig.

Hvis du stadig er i tvivl om hvorvidt vinterdæk overhovedet er nødvendige? Så er du velkommen til at læse med nedenfor.

VINTERDÆK NÅR SNE OG SLUD DUKKER OP

Hvorfor overhovedet skifte til på vinterdæk?

For det første skal du finde dæk i den rigtige størrelse, og så skal der bruges en masse tid til at sætte dem på. Det er meget nemmere at forblive kørende på sommerdæk eller helårsdæk året rundt og så håbe på at vejene ikke er for glatte. Især de vintre, hvor der stadig er grønt udenfor og isen ikke er fundet frem. Dér giver det mening, at beholde de andre dæktyper. Eller hvad?

Er det ikke kun dækkene som skal skiftes, men er det en hel service du har brug for, så har vi her på siden, skrevet omkring vores serviceeftersyn, samt priser.

photo 1524072283509 a99d0c6c7673 300x199 - VINTERDÆK

Det er desværre ikke alle som ser formålet ved vinterdæk. De fleste er godt klar over, at vinterdæk fungerer bedre når der er sne og is på vejene. Ikke alle ved at bilens bremseegenskaber bliver forbedret i de kolde måneder, før sneen og isen dukker op.

Vinterdæk er nemlig designet til at klare den bidende kulde; modsat sommerdæk, hvis gummi begynder at stivne og blive hårdt, så snart temperaturen nærmere sig de 0 grader. Når gummiet stivner, falder dækkenes bremseegenskaber betydeligt, hvilket klart gør vinterdæk suveræne. Det er også selvom det ”kun” har regnet og sneen endnu ikke er dukket op.

Sikker i trafikken med billige vinterdæk

Det er vigtigt at have et godt greb og ikke risikere at sidde fast. Du skal bestemt overveje at få skiftet til den rigtige type dæk i forhold til årstiden. Vinterdækkende er nemlig det der gør det muligt at bremse og styre sikkert i vintervejret.

Du bør derfor ikke gøre dig overvejelser om det er nødvindigt, men hvilke vinterdæk, du skal have sat på bilen. Hertil kan Biløens autoservice hjælpe dig. Vi har gode priser på dæk til vinteren og kan rådgive dig om hvilken model, der er bedst til din bil.

Ring i dag og hør mere om vores vinterdæk

Giv os et kald i dag på 32 50 60 34. Så svarer vi gerne på alle dine spørgsmål omkring vinterdæk, kørselsforhold, hvornår det er tid til at skifte, og hvad du ellers har at behov for at få afklaret.

Har bilen brug for en lakering, så er vores mekanikere eksperter og professionelle i autolakering. Her på siden har vi samlet information samt priser på lakeringen.

photo 1453173267031 c4c5ace6b624 300x225 - VINTERDÆK