Autolakering

Har din bil brug for en autolakering?

Her hos Biløens Autoservice har vi mange års erfaring med at udføre autolakering på de fleste bilmærker. Vores personale er erfarne fagfolk, som altid yder et godt håndværk – så hos os er din bil i helt sikre hænder. Vi afleverer ikke en bil tilbage, før vi har udført et stykke arbejde, vi selv kan stå inde for. Kun det bedste er godt nok til vores kunder - og det ses på de flotte resultater af vores autolakering Amager og København.

Sådan foregår autolakeringen

Hvad end du får udført din autolakering i København eller et andet sted i landet, er det samme proces, din bil skal igennem.

En veludført autolakering beskytter din bil mod korrosion, og får den samtidig til at ligne en bil, som lige er rullet ud af producentens fabrik.

Autolakken går gennem flere stadier, som tilsammen beskytter og fornyr udseendet på din bil: Primer, som er en korrosionshindrende grundmaling, beskytter som navnet afslører mod korrosion. Filler er et andet lag, som er en spartelmasse til udfyldning af mindre og større ujævnheder i bilens karrosseri. Sanding er et let slibbart produkt, der fungerer perfekt til mindre niveauforskelle, forsaget af skader og lignende. Toplak er den sidste fase, og består i sig selv af to lag: det nederste lag med glinsende metalskæl, og den øverste klare lak, som er det, der får bilen til at se ny ud.

Lad os klare din autolakering i København

Hos Biløens Autoservice har vi som nævnt mange års erfaring med veludført autolakering til både privatkunder og erhverv. Vores dygtige fagfolk kan deres kram, hvilket er din garanti for virkelig flotte resultater. Hvad enten du er helt sikker på, du har behov får en grundig omgang autolakering eller blot er interesseret i et tilbud, så inviterer vi dig ind til en god, serviceminded oplevelse i vores værksted.

Så kig endelig forbi, hvis du har behov for autolakering på Amager. Vi hører til i Kastrup, så du kan hurtigt komme Biløens Autoservice - Din bilpartner Amager - via motorvejen.Klik her og få et tilbud på autolakering.

254x84px_Resurs.png

Med Din Bilpartner kortet kan du betale din regning i små bidder og få råd til mere.

254x84px_reklamefilm.png

Se Din Bilpartners reklamefilm og lær mere om, hvordan vi gør en forskel for dig og din bil.

254x84px_vejhjælp.png

Vink farvel til bekymringerne med Din Bilpartner vejhjælp, der dækker i hele Europa.


Samarbejdspartnere

  • FTZ
  • DBR
  • Teknologisk Institut
  • Øens-Massage
  • Sifepe.dk

Din Bilpartner - Vi glæder os til du kører igen


I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net