Vinterdæk

Kigger du markedet igennem efter billige vinterdæk af god kvalitet? I så fald er du landet på den rette side.

Her hos Biløens Autoservice har vi altid et stort sortiment af gode billige vinterdæk, og vi har også et par stykker til dig.

Hvis du stadig er i tvivl om hvorvidt vinterdæk overhovedet er nødvendige, er du velkommen til at læse med nedenfor.

Vinterdæk når sne og is endnu ikke er dukket op

Hvorfor overhovedet skifte til på vinterdæk?

For det første skal finde dæk i den rigtige størrelse, og så skal der dedikeres en masse tid til at sætte dem på bilen. Det er meget nemmere at forblive kørende på sommerdæk eller helårsdæk året rundt, og så håbe på at vejene ikke er for glatte. Især de vintre hvor der stadig er grønt udenfor og isen ikke er fundet frem. Dér giver det da mening at beholde de andre dæktyper, gør det ikke?

Det er desværre ikke alle som ser formålet ved vinterdæk. De fleste er godt klar over, at vinterdæk fungerer bedre når der er sne og is på vejene, men det som ikke alle ved er, at bilens bremseegenskaber også bliver forbedret i de kolde måneder, før sneen og isen dukker op.

Vinterdæk er nemlig designet til at klare den bidende kulde; modsat sommerdæk, hvis gummi begynder at stivne og blive hårdt, så snart temperaturen nærmere sig de 0 grader. Når gummiet stivner, falder dækkenes bremseegenskaber betydeligt, hvilket klart gør vinterdæk suveræne, også selvom det ”kun” har regnet og sneen endnu ikke er dukket op.

Men hvis du vil være sikker i trafikken, have godt greb og ikke risikere at sidde fast, skal du bestemt overveje at få skiftet til den rigtige type dæk i forhold til årstiden. Vinterdækkende er nemlig det der gør det muligt at bremse og styre sikkert i vintervejret.

Du bør derfor ikke gøre dig overvejelser om det er nødvindigt, men hvilke vinterdæk, du skal have sat på bilen. Hertil kan Biløens autoservice hjælpe dig. Vi har gode priser på dæk til vinteren og kan rådgive dig om hvilken model, der er bedst til din bil.

Ring i dag og hør mere om vores vinterdæk

Giv os et kald i dag på 32 50 60 34. Så svarer vi gerne på alle dine spørgsmål omkring vinterdæk, kørselsforhold, hvornår det er tid til at skifte, og hvad du ellers har at behov for at få afklaret.


254x84px_Resurs.png

Med Din Bilpartner kortet kan du betale din regning i små bidder og få råd til mere.

254x84px_reklamefilm.png

Se Din Bilpartners reklamefilm og lær mere om, hvordan vi gør en forskel for dig og din bil.

254x84px_vejhjælp.png

Vink farvel til bekymringerne med Din Bilpartner vejhjælp, der dækker i hele Europa.


Samarbejdspartnere

  • FTZ
  • DBR
  • Teknologisk Institut
  • Øens-Massage
  • Sifepe.dk

Din Bilpartner - Vi glæder os til du kører igen


I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net