Værksted København

 

Leder du med lys og lygte efter et pålideligt autoværksted til din bil?

Man kan ikke ligefrem sige, at vi mangler automekanikere her i landet, men der kan være stor forskel fra den ene til den anden. Et hurtigt dækskifte eller udskiftning af pærer er noget langt de fleste mekanikere kan finde ud af, men taler vi om en mekaniker som kan servicere alt på din bil, er det værd at lede efter en fast og pålidelig en af slagsen. Her mener vi selv, at Biløens Autoværksted hører til blandt de bedste værksteder i København.

Få mange fordele ved et fast autoværksted

Medmindre man flytter til den anden ende af landet eller helt ud af landet, er en fast dygtig mekaniker en rigtig god løsning. For det første slipper du for at kigge internettet igennem for værksteder og mekanikere, hvis der opstår problemer med bilen. For det andet har du med en fast mekaniker opbygget et rigtig godt forhold, som selvfølgelig går begge veje – f.eks. på vores værksted København og Amager.

Har du et fast værksted at køre hen til, får du altid ordnet din til bil til topkarakter – endda med et smil. Din faste mekaniker vil hurtigt lære din bil at kende og være forsynet med de rigtige reservedele, når bilens tilstand skal fornyes.

Værksted København og Amager

Hvis du bor eller arbejder i København eller på Amager, er vi et rigtig godt bud på et fast værksted.

Her hos Biløens Autoservice er kundens ord lov. Det vil sige at vi altid udfører det stykke arbejde, vi bliver betalt for. Er der brug for mere tid eller ekstra reservedele i forbindelse med en reparation, afventer vi altid svar fra dig, inden vi fortsætter med at gøre din bil tip-top.

På den måde slipper du for uønskede ekstraregninger og ubehagelige overraskelser. Det synes vi selv er ganske almindelig service - den rigtig gode service har vi nemlig gemt til du træder ind i det hyggelige værksted i København.

All-round serviceværksted

Hos Biløens Autoservice får du alle service samlet under én hat. Vi tilbyder alt inden for motorservice og traditionel bilpleje samt arbejde fra egen pladesmed.

Vi har lang erfaring med både større og mindre reparationer, serviceeftersyn m.m. Vi kan foruden motorreparationer prale af at kunne tage os af blandt andet:

 • Autolakering
 • Bilsyn
 • Dækservice
 • Olieskift
 • Skift af forrude
 • Pladearbejde / karrosseriarbejde

Som værksted i København og for Amager tilbyder vi naturligvis service som kundebil og inviterer vores kunder inden for i et behageligt venterum med god kaffe og fri WI-FI, mens vi giver din bil nyt liv.

Kig forbi vores værksted på Amager, eller ring til os på 32 50 60 24. Så finder vi sammen en løsning på dit bilproblem.


254x84px_Resurs.png

Med Din Bilpartner kortet kan du betale din regning i små bidder og få råd til mere.

254x84px_reklamefilm.png

Se Din Bilpartners reklamefilm og lær mere om, hvordan vi gør en forskel for dig og din bil.

254x84px_vejhjælp.png

Vink farvel til bekymringerne med Din Bilpartner vejhjælp, der dækker i hele Europa.


Samarbejdspartnere

 • FTZ
 • DBR
 • Teknologisk Institut
 • Øens-Massage
 • Sifepe.dk

Din Bilpartner - Vi glæder os til du kører igen


I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net