Serviceeftersyn

Hos Biløens Autoservice kører vi serviceeftersyn til chokpriser!

Vi udfører alt i serviceeftersyn til både privat- & erhvervskunder, kontakt os allerede i dag for at få et uforpligtende tilbud.

Som noget nyt kan vi tilbyde elektronisk udmåling i forbindelse med serviceeftersyn.  Vores tester er selvfølgelig opdateret, så den fungerer på biler helt op til de nyeste modeller. Denne test er yderst pålidelig og kan finde stort set alle fejl i bilens elektroniske udstyr.

Et stort serviceeftersyn står til kun 1850,50,- inkl. moms, eksklusiv reservedele (olie, oliefilter, luftilter osv.).

Husk eftersynet og spar penge på din bil

Serviceeftersynet er en god kontrol af dit køretøj, der kan munde ud i justeringer, der gør bilens drift væsentligt billigere for dig, og giver dig mest valuta for pengene. De er nemlig her, at mekanikeren opdager, når der er tilstopninger, blokader eller andet, der øger dit benzinforbrug, ligesom her findes fejl på bremser, lys og i komponenter, der bliver repareret nu, så de ikke er slidt op og skal udskiftes helt inden for de næste par år. 

Du kan derfor betragte dit serviceeftersyn som en kontrol af bilens ve og vel, hvor der findes fejl, smøres, justeres og forbedres, så du har en sikker og pålidelig bil, der både starter, bremser og kører som den skal.

Bilens alder og den måde bilen er behandlet på er med til at bestemme, hvilken type eftersyn, du skal have udført. Uanset typen af serviceeftersyn og bilens alder, er det vigtigt at overholde det, da det er din garanti for færrest muligt drift- og sikkerhedsproblemer. Et eftersyn kan være alt fra kontrol og olieskift, ligesom det kan være et mindre eller helt stort serviceeftersyn.

Typisk er et lille serviceeftersyn foruden olie/filterskift bestående af opgaver som kontrol af visker, lys, lygter og instrumenter samt opgaver som vurdering af behov for dækskifte, kontrol af bremser, udstødningssystem, smøring af komponenter og generelle vurderinger på baggrund af prøvekørsel. 

Et større bileftersyn indeholder også disse gennemgange og kontroller, men vil derudover også bestå af bremsesystemet, der adskilles, rengøres og smøres, mens gear og bagtøjsolier kontrolleres og udskiftes, ligesom brændstoffilter og pollenfilter udskiftes og ventiler i visse tilfælde justeres. Derudover er der jo forskel fra bili til bil, hvorfor der kan være tale om variationer, der kommer ud over den almindelige gennemgang.

Der arbejdes ud fra bilfabrikanternes serviceskemaer, og denne dokumentation vedlægges udfyldt til kunde, efter arbejdet er udført.

Reservedelene der bruges ved serviceeftersyn overholder alle de autoriserede standarder/normer således at garantien ikke bortfalder.

Velkommen til serviceeftersyn hos Biløens Autoservice ApS.


Klik her og få et tilbud på serviceeftersyn.

Serviceeftersyn og kontrol hos Biløens Autoservice


254x84px_Resurs.png

Med Din Bilpartner kortet kan du betale din regning i små bidder og få råd til mere.

254x84px_reklamefilm.png

Se Din Bilpartners reklamefilm og lær mere om, hvordan vi gør en forskel for dig og din bil.

254x84px_vejhjælp.png

Vink farvel til bekymringerne med Din Bilpartner vejhjælp, der dækker i hele Europa.


Samarbejdspartnere

  • FTZ
  • DBR
  • Teknologisk Institut
  • Øens-Massage
  • Sifepe.dk

Din Bilpartner - Vi glæder os til du kører igen


I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net