Serviceeftersyn

Hos Biløens Autoservice kører vi serviceeftersyn til chokpriser!

Vi udfører alt i serviceeftersyn til både privat- & erhvervskunder, kontakt os allerede i dag for at få et uforpligtende tilbud.

Som noget nyt kan vi tilbyde elektronisk udmåling i forbindelse med serviceeftersyn.  Vores tester er selvfølgelig opdateret, så den fungerer på biler helt op til de nyeste modeller. Denne test er yderst pålidelig og kan finde stort set alle fejl i bilens elektroniske udstyr.

Et stort serviceeftersyn står til kun 1850,50,- inkl. moms, eksklusiv reservedele (olie, oliefilter, luftilter osv.).

Husk eftersynet og spar penge på din bil

Serviceeftersynet er en god kontrol af dit køretøj, der kan munde ud i justeringer, der gør bilens drift væsentligt billigere for dig, og giver dig mest valuta for pengene. De er nemlig her, at mekanikeren opdager, når der er tilstopninger, blokader eller andet, der øger dit benzinforbrug, ligesom her findes fejl på bremser, lys og i komponenter, der bliver repareret nu, så de ikke er slidt op og skal udskiftes helt inden for de næste par år. 

Du kan derfor betragte dit serviceeftersyn som en kontrol af bilens ve og vel, hvor der findes fejl, smøres, justeres og forbedres, så du har en sikker og pålidelig bil, der både starter, bremser og kører som den skal.

Bilens alder og den måde bilen er behandlet på er med til at bestemme, hvilken type eftersyn, du skal have udført. Uanset typen af serviceeftersyn og bilens alder, er det vigtigt at overholde det, da det er din garanti for færrest muligt drift- og sikkerhedsproblemer. Et eftersyn kan være alt fra kontrol og olieskift, ligesom det kan være et mindre eller helt stort serviceeftersyn.

Der arbejdes ud fra bilfabrikanternes serviceskemaer, og denne dokumentation vedlægges udfyldt til kunde, efter arbejdet er udført.

Reservedelene der bruges ved serviceeftersyn overholder alle de autoriserede standarder/normer således at garantien ikke bortfalder.

Velkommen til serviceeftersyn hos Biløens Autoservice ApS.

Klik her og få et tilbud på serviceeftersyn.


254x84px_Resurs.png

Med Din Bilpartner kortet kan du betale din regning i små bidder og få råd til mere.

254x84px_vejhjælp.png

Vink farvel til bekymringerne med vejhjælp, der dækker i hele Europa.

254x84px_BeholdGarantien.png

Vi foretager altid reparation og service efter fabrikkens foreskrifter, så du beholder nyvognsgarantien på din bil.

Samarbejdspartnere

  • FTZ
  • DBR
  • Teknologisk Institut

Din Bilpartner - Vi glæder os til du kører igen


I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net