Pladesmed

Leder du efter en pladesmed på Amager?

Her hos Biløens Autoservice ApS - Din bilpartner Amager - er vi heldige at have en dygtig pladesmed under vores tag. En erfaren og arbejdsom pladesmed er guld værd, særligt når han, som vores, er kvalitetsbevidst og har en høj faglig standard. Hos Biløens autoservice tager pladesmeden altid mod nye udfordringer – på ansvarlig og professionel vis. Det kombineret med faglig stolthed og praktisk erfaring fra stribevis af projekter gør, at vi er sikre på at kunne tilbyde dig den bedste service.

Så hvis uheldet har været ude, så tøv ikke med at kontakte os eller komme ind forbi vores værksted og få en snak med vores pladesmed. Du vil blive overrasket over hvad han rent faktisk kan udbedre af skader på din bil. Hvad enten du er kørt galt - eller nogen er kørt ind i dig - så står han klar til at give din bil en effektiv og flot behandling.

Med moderne udstyr og pladesmede, der har bred erfaring med både forskellige arbejdsopgaver og bilmærker, har vi specialiserede os i opretningsarbejde af eksempelvis trafikskader. Det gælder for alle biler, der er blevet påkørte eller har været uheldig at ramme noget, der har givet skader.

Hvis du er i tvivl om opgaven kan løses af pladesmeden, kan du altid lægge vejen forbi. Så vil du møde et værksted, hvor folk yder et højt serveniveau og arbejder målrettet for at løse dine autoopgaver.  Vi kan udføre reparationer på alle bilmærker og vores dygtige pladesmed beskæftiger sig med alle typer opgaver. Så vær ikke bange for at komme forbi og få en snak og vurdering af lige præcis din bils situation. 

Hør hvad vores kunder syntes om vores pladesmed

Tilfredse kunder er altafgørende i alle virksomheder. Derfor har vi bedt nogle af vores tidligere kunder om at skrive et par ord om os. I stedet for at vi bruger en masse tid på at forklare hvem vi er, og hvad vi kan gøre for dig, kan vi i stedet lade kunderne tale for os.

Få ordnet din bil på Amager af vores dygtige pladesmed

Er du bosiddende eller arbejder du på Amager, kan du ringe til os, hvis du løber ind i problemer. Har din bil fået en skade, som kræver en pladesmed, er vi altid i nærheden. Kontakt os på 32 50 60 34 og hør, hvordan og hvornår vi kan gøre din bil køreklar igen.

Vi har åbent fra 7.45 til 16.45 i hverdagene, og efter aftale i weekenden.

 

Klik her og få et tilbud på pladesmed – professionelt og dygtigt håndværk.


254x84px_Resurs.png

Med Din Bilpartner kortet kan du betale din regning i små bidder og få råd til mere.

254x84px_reklamefilm.png

Se Din Bilpartners reklamefilm og lær mere om, hvordan vi gør en forskel for dig og din bil.

254x84px_vejhjælp.png

Vink farvel til bekymringerne med Din Bilpartner vejhjælp, der dækker i hele Europa.


Samarbejdspartnere

  • FTZ
  • DBR
  • Teknologisk Institut
  • Øens-Massage
  • Sifepe.dk

Din Bilpartner - Vi glæder os til du kører igen


I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net