Olieskift på din bil

Har din bil kørt de obligatoriske kilometre og har den brug for et olieskift inden for nærmeste fremtid?

I så fald er du kommet til det rette sted.

Olieskift er noget, vi som bilejere aldrig må glemme. Går der for lang tid mellem olieskiftene kan det have katastrofale konsekvenser for bilens hjerte – motoren. Er der først bøvl med denne, kan det resultere i store indgreb, og det er ikke noget, man har lyst til at betale for.

Med regelmæssige olieskift på et autoværksted slipper du både for en ødelagt motor og oliepletter på tøjet. Proceduren er hurtigt overstået og du får et olieskift tilbud der er svært at slå. Hvis det lyder som noget, du er interesseret i, er du velkommen til at kigge forbi vores værksted, hvor vi både servicerer private og erhvervskunder. Repræsenterer du en virksomhed med en håndfuld biler, er der oven i købet mulighed for mængderabat!

Olieskift tilbud

Når et almindelig olieskift ikke er nok, hopper vi danskere på nettet og går i gang med at søge efter olieskift tilbud. Det kan endda være, at det sådan du er endt op her på siden.

For at høre mere om vores olieskift tilbud skal du bare kontakte os via mail (bas@biloens.dk) eller på telefon: 32 50 60 34.

Pris på olieskift

Når det gælder olieskift kan prisen være alt mellem himmel og jord.

Her hos Biløens Autoservice er du dog sikret en fast lav pris på dit olieskift. Efter hundredevis af olieskift har vi lært at udføre arbejdet hurtigt og effektivt, så du hurtigt kan komme videre med din hverdag.

For at få vores nuværende olieskift pris oplyst skal du blot ringe til os på 32 50 60 34, eller via vores servicebooking link her på hjemmesiden, så giver vi dig en god pris.


Olieskift på bil


254x84px_Resurs.png

Med Din Bilpartner kortet kan du betale din regning i små bidder og få råd til mere.

254x84px_reklamefilm.png

Se Din Bilpartners reklamefilm og lær mere om, hvordan vi gør en forskel for dig og din bil.

254x84px_vejhjælp.png

Vink farvel til bekymringerne med Din Bilpartner vejhjælp, der dækker i hele Europa.


Samarbejdspartnere

  • FTZ
  • DBR
  • Teknologisk Institut
  • Øens-Massage
  • Sifepe.dk

Din Bilpartner - Vi glæder os til du kører igen


I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net