BILLIGE VINTERDÆK

Skal vinterdækkene skiftes?

Der er mange gode grunde til at investere i vinterdæk. Den ekstra sikkerhed på vejen er guld værd i de perioder, hvor vi danskere må være på vejene under naturens glatte forhold. De rigtige vinterdæk vil ikke blot give dig ro i sindet, din familie og venner vil uden tvivl også sætte pris på, at din egen og deres sikkerhed er vigtig for dig.

Derfor bør du skifte dæk om vinteren

I Danmark vælger en håndfuld modige sjæle hvert år at tage chancen på sommerdæk, selvom temperaturen for længst er kommet under de famøse 5 grader. Det er selvfølgelig muligt at køre på isglatte veje på sommerdæk uden at skride ud, men det er en stor risiko at løbe, når alternativet er et par solide, sikre vinterdæk.

Som navnet afslører, er sommerdæk blandt andet lavet til kørsel om sommeren. Derudover fungerer sommerdæk upåklageligt om foråret og efteråret, så længe der ikke er tale om vinter og iskolde dage (hvilket selvfølgelig kan forekomme uden for den kalenderspecifikke vintersæson). Sommerdæk er klart den type dæk som fungerer bedst på våde vej, noget som vi har rigeligt af i Danmark. Et alternativ til sommerdæk er helårsdæk, der fungerer til lidt af hvert, bare ikke lige så godt som sommer-/vinterdæk.

Hvis du gerne vil føle dig helt sikker bag rattet om vinteren, er det altså vinterdæk du bør smide på bilen. De behøver dog ikke at koste en formue, for det er skam muligt at få billige vinterdæk af god kvalitet. Vores billige vinterdæk er nemlig netop at god kvalitet, og som prisbevidste fagmænd, viser vi dig gerne dine muligheder og kommer de nye dæk på bilen.

Billige vinterdæk i København

Er du Københavner eller fra Amager vil du nemt kunne finde hen til vores værksted, der har en perfekt beliggenhed nær E20 motorvejen. Herfra kan du se vores gode udvalg af billige vinterdæk, der gør det sikkert for dig og dine medtrafikanter at færdes på vejene i det danske vinter- og efterårsklima.

Vi hører til i Kastrup på Gammel Kirkevej 104, så sving endelig forbi.

Så står du og mangler billige vinterdæk i dit nærområde, er det os, du skal have fat i.

Kilk her og så et godt tilbud på nye vinterdæk.

Biløens autoværksted - Altid billige vinterdæk

 

Del